AKTUELNO

Kristina Riči kao mlada učiteljica veronauke Lili Borden, koja se našla na optuženičkoj klupi zbog svirepog ubistva roditelja sekirom

Raskošno kostimirana TV drama “Lizi Borden” (eng. Lizzie Borden Took An Ax), snimljena u režiji Nika Gomeza 2014. godine na osnovu istinitih događaja, na programu Pink 2 je večeras u 22.45 časova. Noseća uloga u ovoj priči pripala je mladoj glumici Kristini Riči, a uz nju igraju i Klea DuVal, Greg Henri, Stiven MekHeti, Sara Botsford i drugi.

Foto: Promo

Radnja se odvija 1892. godine u Masačusetsu, a počinje jednog vrelog, letnjeg dana kada se učiteljica veronauke Lizi Borden vrati u dom u kome živi sa ocem Endruom, maćehom Abi i starijom sestrom Emom. Međutim, tog dana Lizi zatiče stravičan, krvavi prizor – njeni roditelji brutalno su ubijeni.

Foto: Promo

Policija ispituje mnogobrojne osumnjičene, ali dokazi uporno upućuju upravo na nju. Lizin advokat Endru Dženings tvrdi da je nevina, govoreći da je nezamislivo da jedna žena počini tako monstruozan zločin i sekirom svirepo ubije celu porodicu. Ili možda nije?

Foto: Promo

Slučaj se putem medija seli iz sudnice u javnost, izazivajući široku raspravu o njenoj eventualnoj krivici, večno ostavljajući mrlju na imenu Lizi Borden.

Ne propustite TV dramu “Lizi Borden” večeras u 22:45 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Lizi Borden (Lizzie Borden Took An Ax) | 2014.

#Pink 2

#Televizija Pink

'