AKTUELNO

Dirljiva filmska biografija Kristofera Makandlesa, mladića koji je zarad svojih ideala i pogleda na svet rešio da promeni život iz korena

Knjiga “Put u divljinu” (eng. Into the wild), u kojoj je Džon Krakauer opisao putešestvije mladog studenta koji se 1992. godine odlučio za život u divljini, inspirisala je holivudskog sineastu Šona Pena da je adaptira u scenario i režira istoimeni film, koji je večeras u 20 časova na Pink 2. Ovu dirljivu istinitu priču nosi jedan lik, a tumači ga Emil Hirš, a u ostalim ulogama su: Vins Von, Ketrin Kiner, Vilijem Hart, Marša Gej Harden...

Foto: Promo

Baš kako je i bilo, a Džon je opisao u knjizi, upoznajemo mladog Kristofera Makandlesa, pred kojim je bila svetla budućnost. Međutim, napunivši 22 godine, sa fakultetskom diplomom, on je odlučio da odbaci sve privilegije koje mu je život nudio i napusti konfor urbanog života. Kristofer odlučuje da ušteđenih 24.000 dolara da u dobrotvorne svrhe i da se auto-stopom uputi na Aljasku.

Foto: Promo

Mladić odrastao na Tolstoju i Džeku Londonu, u divljinu je poneo knjige o preživljavanju i prirodi, maštajući o sebi kao o modernom pustolovu. Na putovanju se susreo sa nekoliko zanimljivih likova sa ruba američkog društva, koji su mu promenili shvatanje života i društva. Otvorivši nove horizonte, on postaje simbol istrajnosti za nebrojeno mnogo ljudi.

Foto: Promo

Da li je Kristofer Makandles herojski avanturista ili naivni idealista, neustrašivi pustolov ili tragična figura koja se rvala sa neizvesnom ravnotežom između čoveka i prirode?

Foto: Promo

Ne propustite biografsku avanturu “Put u divljinu” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Put u divljinu (Into the Wild) | 2007.

#Televizija Pink

'