AKTUELNO

Brižni suprug i otac, osuđen na zatvorsku kaznu, prinuđen je da postane gori od svojih progonitelja kako bi preživeo

Visoko ocenjena, ali bez zvaničnih priznanja, krimi drama “Prestupnik” (eng. Felon) iz 2008. godine, koja je večeras u 22.45 časova na programu Pink 2, treći je film redatelja i kaskadera Rika Romana Voga. U priči o muškarcu čija svetla budućnost iznenada postaje mračna tamnica i borba za opstanak, zasnovanoj na istinitim doživljajima zatvorenika, glavne uloge tumače: Stiven Dorf, Val Kilmer, En Arčer, Sem Šepard, Marisol Nikols i drugi.

Foto: Promo

Pratimo sudbinu brižnog supruga i oca, čiji se život pretvara u pravu noćnu moru nakon što ga sud proglasi krivim zato što je slučajno ubio provalnika u svom domu. Osuđen na tri godine do doživotnog zatvora, Vajd iza rešetaka shvata da je to mesto na kojem društvene norme nisu zaboravljene.

Foto: Promo

Osim što mora da deli ćeliju sa serijskim ubicom, Vajd se svakodnevno suočava sa izlivima besa sadističkoga zatvorskog čuvara. Kako bi preživio, on mora da postane gori od svih.

Foto: Promo

Ne propustite krimi dramu “Prestupnik” večeras u 22.45 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Val Kilmer

'