AKTUELNO

Oskarovci Helen Miren i Kuba Guding Džunior kao ljubavnici i plaćenici

Kada je reč o plaćenim ubicama, emocijama tu obično nema mesta, ali u filmu „Bokser iz senke“ (eng. Shadowboxer) iz 2005. godine, scenarista Vil Rokoš i reditelj Li Denijels učinili su baš suprotno, prodirući duboko u surovi svet organizovanog kriminala. U ovoj krimi drami, koja je večeras u 22.45 časova na Pink 2, glavne uloge tumače oskarovci Helen Miren i Kuba Guding Džunior, a tu si i Vanesa Ferlito, Monik, Stiven Dorf, soul diva Mejsi Grej i drugi.

Foto: Promo

Priča prati Mikija i Rouz, par plaćenih ubica i ljubavnika, koji svoje zadatke izvršavaju bez milosti. Međutim, kada ih unajmi Klejton, sadistički mafijaški šef koji zahteva da mu ubiju trudnu ženu Viki i nekoliko saradnika, oni će prihvatiti zadatak, ali...

Foto: Promo

Baš u trenutku kada Rouz pokuša da ubije Viki, trudnica će početi da se porađa, a plaćeni ubica u tom trenutku postaje babica. Umesto da izvrše zadatak, vođeni snažnom ljubavlju, Rouz i Miki odlučuju da sačuvaju dva nevina života, pa rizikujući svoje, svi zajedno odlaze u skrovište u Filadelfiji. Tamo Miki nastavlja da se bori sa dvostrukom odgovornošću kao - plaćeni ubica i zamenski otac, voljan da se iskupi za sva nedela koja je učinio.

Foto: Promo

Ne propustite krimi dramu “Bokser iz senke” večeras u 22.45 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Bokser iz senke (Shadowboxer) | 2005.

#Film

#Helen Miren

#Kuba Guding Džunior | Cuba Gooding Jr.

#Pink 2

#Televizija Pink

'