AKTUELNO

Pevačica sa Barbadosa kao poručnica Rejks u akcionoj avanturi, koja se odvija na moru, nebu i kopnu

Akciona avantura “Bojni brod” (eng. Battleship), čija se radnja odvija na moru, nebu i kopnu, snimljena je 2012. godine u režiji Pitera Berga, a na programu Pink 2 je večeras u 20 časova. U ovoj visokobudžetnoj avanturi, u glavnim ulogama su Aleksander Skarsgard, Lijam Nison, Bruklin Deker, a zanimljivo je da je prvu filmsku rolu tu zabeležila i slavna pevačica sa Barbadosa – Rijana. Film je snimljen na osnovu istoimene strateške igre “Battleship”.

Foto: Promo

Radnja počinje 2005. godina, kada NASA otkrije planetu izvan Sunčevog sistema na kojoj su atmosferski uslovi slični onima na Zemlji, a kako bi proveliri da li tamo postoji inteligentan život, šalju snažan komunikacioni signal iz svoje baze na Havajima. Tako će se međunarodna pomorska flota iz Perl Harbora naći na udaru vanzemaljaca koji dolaze sa misterioznim zadatkom na našu planetu.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Bojni brod” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'