AKTUELNO

Neznanac “naoružan” Biblijom i željom za pravdom kreće u akciju.

Akcionu dramu “Misionar” (eng. Missionary Man) iz 2007, koja je na programu Pink 2 večeras u 20.00, režirao je i u njoj tumači glavnu rolu slavni snagator Dolf Lundgren. Ostale uloge poverio je Keteri Voker, Čelzi Rikets, Metjuu Tompkinsu, Džonu Kruzu...

Priča je smeštena u Teksas, a počinje kada se u malom mestu na jedinstvenom motociklu pojavi tajanstveni neznanac. Sa sobom nosi samo Bibliju i želju za pravdom.

Foto: Promo

On je Rajder (Dolf Lundgren). Došao je na sahranu prijatelja, lokalnog stolara i Indijanca koji je stradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Zapravo, on je vođen starom osvetom i odlučan da ispravi nepravdu iz prošlosti i oslobodi gradić od zlobnog ugnjetavača. Lokalni biznismen Džon Reno (Metju Tompkins) upoznaje Rajdera, a potom zadužuje jednog od svojih podanika da ga drži na oku.

Foto: Promo

Međutim, on ne uspeva da spreči Rajdera da odmah po dolasku prebije grupu nasilnika koji su napali lokalnog narkomana Bilija (Džoni Kruz), jer im nije vratio novac koji im duguje. To je samo početak njegove dobro osmišljene osvete.

Foto: Promo

Ne propustite uzbudljivu akcionu dramu “Misionar” večeras u 20.00 na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Dolph Lundgren

#Film

#Missionary Man

#Pink 2

#Televizija Pink

'