AKTUELNO

Tek što je vratio veru u život, bivši vojnik kreće u krvavu osvetu

Mlađi brat slavnog reditelja Ridlija Skota, takođe uspešan stvaralac Toni Skot, snimio je 2004. godine visoko ocenjenu akciju „U žaru osvete“ (eng. Man On Fire), koja je na programu Pink 2 večeras u 20 časova. Glavnu ulogu u filmu je poverio Denzelu Vošingtonu, uz koga je u većini kadrova, tada desetogodišnja, Dakota Fening. Tu su još i Kristofer Voken, Rada Mičel, Mark Entoni, Đankarlo Đanini, Miki Rurk...

Foto: Promo

Na početku priče saznajemo da je glavni junak, bivši američki marinac Džon Krizi, očajan čovek, sklon samoubistvu, koji teško podnosi sve preživljene strahote, pa utehu nalazi u alkoholu. Na nagovor prijatelja i bivšeg saborca koji se povukao i živi u Meksiku, on dolazi kod njega i prihvata da bude telohranitelj bogate porodice, kojoj dugo već stižu pisma sa pretnjama da će im oteti ćerku Pinte.

Foto: Promo

Strog i ogorčen, Krizi će brinuti o Pinte, ali devojčica će vremenom uspeti da omekša vojnikovo srce i da se zaista sprijatelji sa njim. Tamam kada je Krizi počeo da gleda na život sa optimizmom, koji mu je devojčica povratila, nju će oteti, a njega raniti. I dok on leži sa povredama, otmica kreće po zlu i Pinte gine. Očajan i gnevan, tek što je zacelio povrede, Krizi kreće u osvetnički pohod rešen da ubije svakoga ko ima bilo kakve veze za otmicom i ubistvom njegove male prijateljice Pinte.

Foto: Promo

Ne propustite akciju “U žaru osvete” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Denzel Vošington

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#U žaru osvete (2004)

'