AKTUELNO

Akcija koju je započeo Žan Klod Van Dam se nastavlja nemilosrdnom borbom za život penzionisanog, osramoćenog borca Vesa Bajlora

Nastavak akcije “Teška meta 2” (eng. Hard Target 2), koju je 1993. započeo Žan Klod Van Dam, a u ostvarenju iz 2016. godine u glavnoj ulozi je Skot Edkins, engleski glumac i kik-boks instruktor, koga su borilačke veštine zainteresovale još sa 10 godina. Umesto čuvenog Džona Vua, rediteljsku palicu ovoga puta je držao Holanđanin Roel Reine, koji je ostale uloge poverio Robertu Kneperu, Roni Mitri, Temueru Morisonu, Eni Truong i drugima.

Foto: Promo

U nastavku priče pratimo penzionisanog borca Vesa Bajlora, koji zbog velike sramote koju trpi prihvata ponudu da za milion dolara još jednom uđe u ring u Mjanmaru, na Burmi. Međutim, umesto da se bori za staru slavu, on će biti prinuđen da se bori za sopstveni život, jer čim stigne gde su ga uputili, shvata da ga umesto sportista čekaju lovci na ljude.

Foto: Promo

Ves se tako našao na meti opasnih naoružanih grupa ljudi, koji su platili da ga ubiju, a samo ga njegovo iskustvo u borilačkim veštimana i inteligencija mogu spasiti iz te situacije i preokrenuti je tako da lovci postanu lovine.

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Teška meta 2” večeras u 22 časa na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Teška meta 2 (Hard Target 2) | 2016.

'