AKTUELNO

Pobedi i budi slobodan, ako izgubiš - zgažen si.

Nastavak akcionog filma “Trka smrti 2” (eng. Death Race 2), večeras na Pink 2 u 22 časa, snimljen je 2010. godine u režiji Roela Reinija, koji je glavnu rolu, neustrašivog Lukasa, ovoga puta poverio Luku Gosu. Uz njega su i Ving Rejms, Šon Bin, Deni Trežo, Lorin Koen, Robin Šou i mnogi drugi.

Foto: Promo

U drugom nastavku “Trke smrti”, akcionom filmu koji opisuje svetsku glad za ekstremnim sportovima i rijaliti takmičenjima, Lukas (Luk Gos) je uhapšen posle pljačke banke i osuđen na robiju. Nakon šest meseci, premešten je na ostrvo Terminal, u privatan zatvor pod komandom “Vejlend korporacije”, koja organizuje opasnu “Utakmicu smrti” – televizijski rijaliti program u kome su po dvojica osuđenika prisiljeni da se bore do smrti, a pobedniku se otvara mogućnost da bude oslobođen. Lukas tada upoznaje grupu ljudi sa kojom se upušta u ovu opasnu igru.

Foto: Promo

Borba je nemilosrdna, a novo pravilo, da se trka odvija po danu i da pobednik u svih pet kategorija dobija slobodu, Lukasa stavlja u još nezgodniji položaj. On sada, pored nadređenih, ima problem i sa osuđenicima koji planiraju da ga ubiju, jer je upravnik zatvora ponudio milion dolara za njegovu glavu. Uz pomoć saboraca, Lukas uspeva da izbegne smrt, ali ne i teške povrede zadobijene tokom trke.

Ne propustite uzbudljivu akciju “Trka smrti 2” večeras u 22 časa na Pink 2

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Death race 2

#Pink 2

#Televizija Pink

'