AKTUELNO

Mladi ljubavnici s velikim snovima, koje tumače Leonardo Di Kaprio i Kejt Vinslet, nateraće vas da razmišljate o prirodi braka

Roman „Revolucionarni put“, kojim je Ričard Jejts 1961. uzdrmao svet književnosti, adaptirao je u scenario Džastin Hejti, a film, koji je večeras u 22 časa na Pink 2, režirao je 2008. Sem Mendiz pod istim naslovom. Likovi mladih ljubavnika s velikim snovima, Frenka i Ejpril Viler, u tumačenju Leonarda Di Kaprija i Kejt Vinslet, još od romana, pa tako i na velikom platnu, teraju na razmišljanje o prirodi braka, ulozi muškarca i žene u modernom društvu i mirenju svakodnevnice sa idealima iz mladosti.

Foto: Promo

Pratimo Frenka i Ejpril, koji su oduvek sebe videli kao posebne, drugačije i spremne da žive život zasnovan na većim idealima. Tako su, čim su se doselili u svoju novu kuću na “Revolucionarnom putu”, ponosno objavili svoju nezavisnost od dosadnog predgrađa i odlučili da nikada neće biti zarobljeni u društvene stege svog doba.

Foto: Promo

I pored šarma, lepote i nepoštovanja normi, Vilerovi shvataju da su postali upravo ono što nisu očekivali. On je dobar čovek sa stabilnim poslom i bez petlje, ona - ne baš srećna domaćica gladna ispunjenja i strasti - američka porodica s izgubljenim snovima, poput mnogih drugih.

Foto: Promo

Vođena željom da promeni sudbinu, Ejpril smišlja pustolovan plan da počnu iz početka i da udobnost Konektikata zamene za primamljivu slobodu dalekog Pariza. Ali kada plan počne da se ostvaruje, svaki se od supružnika okreće svojim ekstremnim idejama, otuđujući se tako jedno od drugog.

U ostalim ulogama su: Keti Bejts, Katrin Han, Dilan Bejker, Majkl Šenon, Zoi Kazan...

Foto: Promo

Ne propustite romantičnu dramu, nominovanu za tri Oskara - “Revolucionarni put”, večeras u 22 časova na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kejt Vinslet

#Leonardo Dikaprio | Leonardo DiCaprio

#Pink 2

#Revolucionarni put (2008)

#Televizija Pink

'