AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 2. januar.

Vremenska prognoza

DANAS SUNČANO, a EVO kakvo nas vreme očekuje OVE NEDELJE! (FOTO)

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama i u nižim predelima magla, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije sa najvišom temperaturom do 10 stepeni. Krajem dana na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će ujutru biti slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i tokom noći naoblačenje sa kišom.

Kurs Narodne banke Srbije

NBS: Dinar će tokom praznika mirovati

Foto: Pixabay.com

Dinar će tokom novogodišnjih praznika mirovati prema evru i zvanični srednji kurs će u sredu, 4. januara, iznositi 123,45 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Domaća valuta će 4. januara prema evru biti slabiji za 0,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou che biti slabiji za 1,6 odsto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je juče ojačao za 0,1 procenat na 117,0043 dinara za jedan dolar.

Stanje na putevima

VOZAČI, DANAS NEMA GUŽVE! Ipak, ovo vam može praviti probleme!

Foto: Pixabay.com

Uprkos tome što će danas biti nešto više temperature, jutra i noći su i dalje jako hladna, pa se savetuje oprez, kažu iz Auto-moto saveza Srbije.  Posebnu pažnju potrebno je obratiti u tunelima, na mostovima, u krivinama i putevima pored reka, jer vetar može naneti sneg i stvoriti poledicu na tim deonicama.

Savet lekara

Foto: Pink.rs

-Uživajte sa porodicom, lezite i odmarajte od virusnih infekcija, pijte čajeve i provetravajte prostoriju. Šetajte što više i pripremite se za predstojeće praznike - rekla je za portal Pink.rs portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

#AMSS

#Informacije

#Lekar

#Nada Macura

#Prognoza

'