AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

11:03 - VLADA SRBIJE IZABRALA: Novi direktor policije VLADIMIR REBIĆ!

Vlada Srbije izabrala je na današnjoj sednici Vladimira Rebića za novog direktora policije.

11:03 - POSKUPLJUJE GORIVO? Vozači, ove cene vas očekuju na pumpama od Nove godine!

Kako je medijima rečeno u Ministarstvu finansija, od 1. januara se ne predviđa povećanje iznosa akcize za gorivo, tako da vozače ne očekuju poskupljenja dizela i benzina. Krajem januara, saglasno Zakonu o akcizama, izvršiće se redovno godišnje usklađivanje iznosa akcize na derivate nafte sa indeksom potrošačkih cena u 2016. godini.

12:37 - VUČIĆ: Danas se u inostranstvu leči 10 puta više dece nego ranije! (FOTO)

Akcionarsko društvo "Elektromreža Srbije" (EMS) Beograd i Ministarstvo zdravlja potpisali su ugovor o donaciji pet miliona dinara, koje će EMS AD pokloniti Budžetskom fondu za lečenje oboljenja, stanja ili povreda koje se ne mogu uspešno lečiti u Srbiji.

Foto: Tanjug

13:24 - TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU! Bračni par koji je poginuo u udesu za sobom ostavio JEDNOGODIŠNJEG SINA!

Žolt Šoltiš (29) iz Srbobrana, koji je bio teško povređen u saobraćajnoj nesreći 9. decembra na putu Srbobran-Novi Sad, kod Siriga, posle nekoliko dana preminuo je u Urgentnom centru u Novom Sadu, uprkos borbi lekara. Njegova supruga Andrea (26) preminula je na mestu.

13:47 - OČEKUJE SE UDARNI TALAS PUTNIKA! Evo kako će funkcionisati granični prelazi za praznike!

Carinska služba pojačava aktivnosti na graničnim prelazima i spremno dočekuje sezonu novogodišnjih i božićnih praznika kada zbog pojačanog priliva putnika na prelazima može doći do gužvi.

15:46 - JEDNOGLASNO! Usvojena rezolucija o Alepu!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija jednoglasno je usvojio rezoluciju o međunarodnom monitoringu evakuacije civila iz sirijskog grada Alepa, kao i o pružanju humanitarne pomoći građanima.

15:47 - ŠEFICA MMF KRIVA! Lagard učestvovala u mahinacijama!

Šefica Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Kristin Lagard proglašena je krivom zbog mahinacija iz perioda dok je još bila ministarka finansija Francuske. Lagard će možda biti primorana da se povuče sa svoje funkcije, a u najgorem slučaju, možda i odsluži zatvorsku kaznu, piše "Njujork tajms".

17:17 - ATENTAT! UBIJEN ruski ambasador u Ankari! Ceo svet osuđuje napad! (FOTO+VIDEO)

Kako javljaju turski mediji, ruski ambasador u Ankari Andrej Karlov Genadijevič podlegao je povredama nakon teškog ranjavanja u oružanom napadu na otvaranju izložbe u prestonici Turske.

Foto: Tanjug/Printscreen Twiter

20:45 - PONAVLJA SE NICA? Kamion uleteo u štandove božićnog sajma! (FOTO+VIDEO)

U niz štandova na božićnom sajmu u centru Berlina uleteo je kamion, a kako javljaju nemački mediji, devet osoba je poginulo a 50 je povređeno.

Foto: Printscreen Twitter

21:00 - PUTIN: Ubistvo ambasadora je provokacija! (VIDEO)

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin nazvao je provokacijom ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj. -Saopštenje je stiglo iz Turske, gde je podlo ubijen ruski ambasador... Izvršeni zločin je provokacija usmerena na prekid normalizacije tursko-ruskih odnosa na prekid mirovnog procesa u Siriji - izjavio je Putin.

Foto: Tanjug

Vreme sutra

U Srbiji će sutra biti hladno i oblačno vreme. Najniža jutarnja temperatura biće na Zlatiboru - minus osam, a najviša dnevna na Kopaoniku gde će biti šest stepeni Celzijusa.

I u Beogradu se očekuje oblačno i hladno vreme, sa temperaturama od minus pet do minus tri stepena.

S.A.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'