AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

11:06 - Počeo 10. jubilarni Festival nauke! (FOTO)

Na Beogradskom sajmu danas je počeo deseti Festival nauke, a ministar prosvete Mladen Šarčević na otvaranju je rekao da je za nauku ove godine izdvojeno 130 miliona evra.

11:43 - Kosovu zvanično dodeljen pozivni broj +383

Kosovska ministarka Edita Tahiri za dijalog saopštila je da je Međunarodna telekomunikaciona unija (ITU), na osnovu Briselskog dogovora i pisma Srbije, Kosovu zvanično dodelila pozivni broj+ 383.

Foto: Tanjug

12:37 - VOZAČI, STIŽU DOBRE VESTI! U ovoj zemlji EU važe srpske vozačke dozvole!

Srpski državljani koji žive u Nemačkoj neće morati da polažu vozački ispit u toj zemlji, pošto će od 1. januara Nemačka priznati srpske dozvole svih kategorija, izuzev za traktore i poljoprivredne mašine.

12:43 - VUČIĆ U ŽELEZARI: Hestil je slika prelepe i moćne Srbije!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić posetio je kompaniju "Hestil Srbija" zajedno sa predsednikom Hestil grupe Ju Jongom. Obilasku pogona železare, odnosno tople valjaonice, prisustvovao je i ambasador Kine u Srbiji Li Mančang.

13:55 - TUGA: Preminula novinarka Dragana Ćosić!

Nakon duge bolesti u Beogradu je preminula novinarka Studija B Dragana Ćosić. Na Studiju B počela je da radi 1996. godine u jutarnjem programu, a vodila je i emisije "Beograde, dobro jutro", "Beograde, dobar dan". Četiri godine vodila je i uređivala turistički magazin "Pravim putem". Uređivala je i dnevni kulturni vodič "Svetionik", kao i emisiju "Urbazam".

Foto: YouTube screenshot

14:40 - Đurić na severu Kosova i pored zabrane kosovskih vlasti!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić prisustvovao je svečanom puštanju u rad benzinske pumpe NIS-a u Kosovskoj Mitrovici, uprkos zabrani boravka u pokrajini.

15:44 - NOVI DETALJI AVIONSKE NESREĆE: Pronađen eksploziv na ostacima žrtava Idzipt era

Istražni komitet egipatske avijacije pronašao je tragove eksploziva na posmrtnim ostacima žrtava pada aviona egipatske kompanije "Idžipt er".

16:05 - PRONAĐENA NESTALA BEOGRAĐANKA! Evo gde je bila!

Beograđanka Sandra Stamatović (37) koja je nestala 29. novembra, pronađena je živa i zdrava danas u Leskovcu.

Foto: Facebook

17:26 - Teroristi potpuno ISTERANI IZ ALEPA!

Kako je na brifingu izjavio zamenik načelnika glavne operativne uprave Generalštaba oružanih snaga Rusije general-potpukovnik Viktor Poznihir, vladine snage i pripadnici samoodbrane završavaju oslobađanje istočnog Alepa od terorista.

18:27 - ZA JOŠ ŠEST MESECI: Produžene ekonomske sankcije Rusiji!

Lideri Evropske unije dogovorili su se danas da produže ekonomske sankcije protiv Rusije zbog ukrajinske krize za još šest meseci, odnosno do sredine 2017. godine.

VREME SUTRA

U Srbiji će sutra biti hladno i pretežno oblačno vreme, bez padavina u većem delu zemlje. Samo je u planinskim predelima moguć sneg. Najhladnije će biti u jutarnjim časovima na Kopaoniku gde će temperatura biti minus devet stepeni, a najviša dnevna biće tri stepena u Loznici i Negotinu.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i hladno. Jutarnja temperatura biće minus dva, a najviša dnevna jedan stepen.

S.A.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'