AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

10:32 - Tragedija kod Novog Sada! UBIO DEVOJKU I POBEGAO!

U opštini Žabalj, kod Novog Sada, sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradala mlađa ženska osoba.

11:38 - VUČIĆ PORUČIO ITALIJANSKIM INVESTITORIMA: Da želim da zaradim, ULOŽIO BIH U SRBIJU!

Predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom italijanske regije Veneto Lukom Zajom. Sastanku je, u okviru srpske delegacije, prisustvovao i proslavljeni fudbaler milanskog Intera Dejan Stanković. Premijer Vučić je italijanskim kompanijama i predstavnicima različitih proizvodnih sektora predstavio mogućnosti za investiranje u Srbiji.

Foto: Tanjug

15:14 - HAMITI: Broj +383 ne pripada Kosovu, već Srbiji!

Kosovski ekspert za telekomunikacije Ismet Hamiti izjavio je da broj +383 nije "državni", da ne pripada Kosovu. Hamiti je ocenio da sve ono što se moglo čuti od predstavnika Vlade Kosova u vezi sa brojem +383 predstavlja obmanu građana i da Međunarodna telekomunikaciona unija (ITU) ne priznaje ni u kom obliku Kosovo.

15:29 - OD NOVE GODINE JOŠ TEŽE U PENZIJU! Evo koji se uslovi menjaju!

Žene sa navršenom 61 godinom života i najmanje 15 godina staža do 31. decembra mogu da podnesu zahtev za penziju, a ako to ne urade čekaće dodatnih šest meseci, kažu u Fondu PIO.

15:54 - MAGIJA ZA NAJMLAĐE POČINJE! Otvaranje DEČJE NOVE GODINE na Beogradskom sajmu! (FOTO)

Na Beogradskom sajmu danas će biti otvorena Dečja Nova godina, koja nudi brojne programe za najmlađe. Planirano je 39 programa: 11 pozorišnih predstava za decu gradskih dečjih pozorišta, 18 muzičko-scenskih programa, od čega devet sa novogodišnjim predstavama, osam gala programa sa nastupima glumaca, voditelja, pevača, horova, orkestara i baleta, kao i dva ekskluzivna programa sa poznatim glumcima i pevačima, učesnicima festivala Dečje beogradsko proleće 2016.

16:41 - UHAPŠEN SRBIN kojeg je tražio ceo Balkan! Pregazio devojku pa pobegao!

U Budimpešti je uhapšen Goran Šarac (34), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je 1. decembra 2014. godine, na Somborskom bulevaru, usmrtio Novosađanku Mariju Milešić (28), potvrđeno je u MUP-u.

Foto: Interpol

19:36 - Ko to želi da zavadi Srbe na Kosovu?

Naši koalicioni partneri žele da stvore dodatni haos kako bi pomogli onima koji žele da podele Srbe, izjavio je zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović povodom današnje smene ministra lokalne samouprave Ljubomira Marića i dodao da oni koji su u tome učestvovali neće proći nekažnjeno.

19:40 - Danas sahranjena Dragana Ćosić novinarka Studija B

Do večne kuće ispratio ju je veliki broj prijatelja, novinara s kojima je radila, rodbine i meštana Trstenika, rodne Velike Drenove i drugih mesta u okruženju zapadnog pomoravlja

Foto: YouTube screenshot

19:45 - MMF usvojio šestu reviziju aranžmana!

Bord direktora Međunarodnog moneternog fonda je usvojio večeras šestu reviziju aranžmana iz predostrožnosti, saznaje TV Pink. Stendbaj aranžman vredan oko 1,2 milijarde evra Srbija je sa MMF-om zaključila u februaru 2015. godine.

20:20 - JOŠ LEPIH VESTI! Poboljšan kreditni rejting Srbije!

Agencija za ocenu kreditnog rejtinga S&P Global Ratings potvrdila je kreditni rejting Srbije na "BB-" i revidirala izgled za unapređenje kreditnog rejtinga sa stabilnog na pozitivni.

VREME SUTRA

U Srbiji se u subotu očekuje pretežno sunčano i hladno vreme, bez padavina. Najniža jutarnja temperatura biće na Kopaoniku gde se očekuje minus deset stepeni, a najtoplije će biti u Negotinu sa četiri stepena Celzijusa.

I u Beogradu se očekuje hladno i sunčano vreme. Temperatura će se kretati od minus pet do jedan stepen Celzijusa.

S.A.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'