AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:00 - PREKRSTIO SE I SKOČIO U SMRT! Samoubistvo u Paraćinu!

Zoran Ž. (54) iz Raševice kod Paraćina, izvršio je samoubistvo skokom sa mosta na Velikoj Moravi. Njegov sugrađanin pokušavao je da ga odvrati. Nakon skoka, uspeo je da ispliva, ali je ubrzo nestao i za njim se traga.

9:19 - Đurić: Marić smenjen protiv volje srpskih predstavnika! (VIDEO)

Kako je izjavio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, bivši ministar administracije i lokalne samouprave u kosovskoj vladi Ljubomir Marić smenjen je protivno volji srpskih predstavnika na Kosovu i Metohiji i on je dobro radio svoj posao.

9:52 - LEPA VEST ZA NOVOSAĐANE! Otvorena Ledena šuma u Dunavskom parku! (FOTO)

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sinoć je prisustvovao svečanom otvaranju zimske manifestacije "Ledena šuma" u Dunavskom parku, koja predstavlja spoj kulture, sporta i razonode, a tokom dva meseca biće centar zimskih prazničnih dešavanja u gradu.

10:40 - KROZ SRBIJU prošlo više od 900.000 migranata!

Komesarijat za izbeglice i migracije Srbije (KIRS) Međunarodni dan migranata, 18. decembar, dočekuje sa više od 5.500 smeštenih migranata u stalnim i prihvatno-tranzitnim centrima, saopšteno je danas iz KIRS-a.

10:46 - POSTIGNUT DOGOVOR! Evakuacija civila iz istočnog Alepa može da počne!

Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Velikoj Britaniji i vojni mediji Hezbolahoa saopštila je da je u Siriji postignut dogovor i da bi evakuacija civila iz istočnog Alepa i stanovnika dva šiitska sela u severoistočnoj Siriji, trebalo da počne u toku dana.

10:50 - AKCIJE MUP U BEOGRADU! Uhapšeni dileri sa Karaburme i Zvezdare!

Policija u Beogradu je u dve odvojene akcije pronašla laboratoriju za uzgajanje marihuane i više od sedam kilograma te opojne droge, 40 grama heroina i uhapsila dve osobe, saopšteno je iz MUP-a.

12:27 - SKANDAL NA FILOZOFSKOM FAKULTETU! Neonacisti napali studente KAIŠEVIMA! (VIDEO)

Nekoliko mladića prekinulo je sinoć tribinu o istoriji Republike Srpske na Filozofskom fakultetu u Beogradu, i napalo studente koji su prisustvovali skupu, pri tome uzvikujući "Hajl Hitler" i "Zig hajl".

14:31 - SVETSKA BANKA: Srbija poboljšala imidž!

Regionalna direktorka Svetske banke za Jugoistočnu Evropu Elen Goldstin je na tematskoj sednici pohvalila rad Vlade Srbije i naglasila da je evidentna pozitivna promena u poslednjih par godina koja se najviše ogleda u ekonomskom smislu, ali i na poboljšanom imidžu koji Srbija sada ima u svetu.

15:20 - VUČIĆ PODRŽAO PUPOVCA: Hrvatska i Srbija treba da reše probleme razgovorom!

Foto: Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pružio je podršku predsedniku SNV Miloradu Pupovcu, koji se našao na meti nacionalističkih stranaka i pojedinaca u Hrvatskoj zbog kritika na račun postavljanja spomen poloče u Jasenovcu na kojoj piše "Za dom spremni".

17:05 - Stefanović: Policija će ispitati incident na Filozofskom fakultetu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će policija ispitati incident koji se dogodio na beogradskom Filozofskom fakultetu, kada je, kako je navedeno, grupa ljudi pokušala da prekine tribinu i promociju knjige "Istorija Republike Srpske".

18:20 - UDES U AUSTRIJI: Prevrnuo se autobus iz Srbije sa 50 putnika!

Premor vozača srpskog autobusa uzrok je udesa, koji se rano jutros dogodio na autoputu A4 u Austriji. Autobus iz Srbije prevrnuo se na autoputu, a u udesu su tri osobe lakše povređene.

19:19 - Trijumf Zvezde u Skoplju

Foto: Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde upisali su 14. pobedu u ABA ligi, pošto su slavili u Skoplju protiv MZT-a 93:73 (21:16, 22:19, 30:15, 23:20).

Vreme - U Srbiji će sutra ujutro biti slab i umeren mraz, u planinama jak, mestimično magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana po kotlinama i nizijama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Na jugozapadu i u Timočkoj krajini biće pretežno sunčano. Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od minus devet do minus tri, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni, osim predela sa maglom gde će biti hladnije.

#Događaji

#Pregled vesti

'