AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9.37 - SVAKA ČAST! U Gornjem Milanovcu rođena beba teška šest kilograma!

U porodilištu u Gornjem Milanovcu sinoć je rođen dečak težak 5.900 grama i dugačak 64 centimetra. U sali je tokom porođaja pala i opklada među babicama, jer su svi mislili da mama nosi blizance. Svi su mislili da je beba teška oko 5 kilograma, ali vaga je pokazala neverovatnih 5.900 grama.

10.07 - HAPŠENJA ZBOG PADA AVIONA u kome su poginuli fudbaleri! Priveden direktor avio-kompanije!

Bolivijske vlasti uhapsile su direktora avio-kompanije Lamia čiji se avion prošle nedelje srušio u Kolumbiji odnevši u smrt gotovo čitav brazilski fudbalski klub. Direktor Gustavo Vargas i još dva službenika bolivijske avio-komapnije odvedeni su kod tužioca u Santa Kruzu radi saslušanja u okviru istrage o nesreći.

12.10 - Merkelova pohvalila rad vlade i Vučića

Nemačka kancelarka Angela Merkel, koja je ponovo izabrana za predsednicu Hrišćansko-demokratske unije Nemačke (CDU), pohvalila je rad vlade i premijera Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz SNS-a. Delegaciju SNS na 29. kongresu CDU, koji je održan juče u Esenu, predvodila je internacionalna sekretarka SNS Jadranka Joksimović.

14.19 - Vesić na Starom sajmištu: Izgradnja Memorijalnog kompleksa je naša obaveza

Gradski menadžer Goran Vesić naglasio je da je pretvaranje Starog sajmišta u Memorijalni kompleks naša obaveza, kao države i kao Grada Beograda. On je dodao da je to civilizacijska obaveza koju mi, kao društvo, moramo da ispunimo.

14.43 - Tribunal zatražio doživotnu kaznu zatvora za Mladića

Haško tužilaštvo zatražilo je danas doživotnu kazu zatvora za Ratka Mladića. On je optužen za ratne zločine uključujući genocid nad više hiljada muslimana u Srebrenici 1995. godine, bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora, javio je "Rojters".

15.31 - NELE KARAJLIĆ EKSKLUZIVNO ZA PINK.RS o predstavi "FBI Dosije Tesla" (FOTO)

Predstava za koju režiju, muziku i scenario potpisuje Karjalić, premijerno će biti prikazana 18. decembra u Beogradu. Dr Nele Karajlić je u ovoj predstavi, režijski spojio filmske scene, muziku, ples i teatar, poveo publiku na putovanje kroz Teslin život, dan kada je preminuo, a zatim i u snove detektiva Nelsona (igra ga sam Karajlić) u kojima komunicira i sa Teslom i Markom Tvenom.

Foto: Promo

15.35 - Srušio se avion pakistanske kompanije: Tela putnika spržena!

U avionu, koji je odmah po poletanju sa pakistanskog aerodroma nestao sa radara, bilo je 47 putnika. Kako se navodi u saopštenju te avio-kompanije, avion je izgubio kontakt sa kontrolom leta na putu za Islamabad.

17.28 - ODBIJEN ZAHTEV ITALIJE: Nema zaplene umetnina iz Narodnog muzeja!

Viši sud u Beogradu odbio je zahtev tužilaštva pri Osnovnom sudu u Bolonji za privremenu zaplenu osam umetničkih slika izloženih u Narodnom muzeju u Beogradu, jer nisu ispunjeni zakonski uslovi za usvajanje zahteva. Zamolnica Italije sa zahtevom tužilaštva pri Osnovnom sudu u Bolonji za privremenu zaplenu osam umetničkih slika stigla je u Viši sud u Beogradu 18. novembra 2015. godine.

17.47 - STRAVIČAN ZLOČIN U KRALJEVU! Pobio komšije zbog svađe oko imovine!

Ž. R. iz sela Ratine kod Kraljeva ubio je svoje komšije iz lovačke puške, dok je jednu osobu teško ranio. Odmah posle ubistva, on je izvršio samoubistvo na lokalnom groblju. Na mestu su preminuli Z. S. (67) i M. K. (54) u 15:30 časova, dok je treća osoba podlegla povredama u kraljevačkoj Opštoj bolnici oko 17 časova.

18.30 - LOKALIZOVAN POŽAR U BEOGRADSKOM HOTELU! (VIDEO)

Kako saznaje portal Pink.rs, u beogradskom hotelu Metropol izbio je požar. Vatrogasne ekipe su uspele da lokalizuju požar, koji je izbio u magacinskom prostoru.

Vreme - U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. Ujutro umeren i slab mraz, u Vojvodini i po kotlinama na zapadu i jugozapadu mestimično magla ili niska oblačnost. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, u Timočkoj Krajini zapadni. Jutarnja temperatura od minus osam do minus dva, najviša dnevna od pet do 12, a u mestima sa maglom oko dva.

U Beogradu sutra ujutru slab mraz, u nižim delovima grada magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, južni. Jutarnja temperatura od minus četiri do minus dva, najviša dnevna oko šest.

#Požar

#Pregled vesti

#Srbija

#Svet

#Ubistvo

'