AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 31. jul.

SUNČANO I TOPLO: Danas do 36 stepeni, a početkom NAREDNE NEDELJE...

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, a posle podne i uveče na jugozapadu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti i pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će danas biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko 23, najviša dnevna oko 35 stepeni Celzijusa.

Foto: Andrej Nihil

DINAR NASTAVLJA RAST: Kurs 120,40

Dinar nastavlja rast prema evru za 0,1 odsto u odnosu na petak, i zvanični srednji kurs će iznositi 120,4014 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar će biti jači prema evru za 0,4 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti jači za 2,4 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru ojačao za 2,6 posto.

Foto: Pixabay.com

Saobraćaj umerenijeg intenziteta, na Preševu se čeka SAT VREMENA

Prvi radni dan u ovoj nedelji donosi nešto umereniji intezitet saobraćaja, ali sa još uvek pravim letnjim vrućinama i temperaturama koje će se prema najavama metereologa u najtoplijem delu dana kretati oko 35 stepeni, kada se ne preporučuje vožnja. Prema podacima Uprave granične policije, ovog jutra na graničnim prelazima saobraćaj je još uvek negde pojačanog intenziteta, kao što je na GP Preševo gde putnička vozila čekaju oko sat vremena na izlazu iz naše zemlje.

Foto: Tanjug

#AMSS

#Kurs

#Vreme

'