AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 3. jul.

VREMENSKA PROGNOZA

U Srbiji će u ponedeljak biti hladnije i vetrovito vreme, dok se tokom dana u nekim krajevima očekuje veća količina padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće jači severni vetar. Očekuju se jutarnje temperature od 14 do 18 stepeni, a najviše dnevne od 22 do 27 stepeni. U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, sa temperaturom od 16 do 25 stepeni. Ujutru će padati slaba kiša. Duvaće umeren severni vetar.

Foto: Pixabay.com

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će danas ojačati prema evru za još 0,3 odsto, i zvanični srednji devizni kurs će biti 120,5452 dinara za jedan evro, što će biti najviša vrednost dinara ove godine, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Foto: Tanjug

STANJE NA PUTEVIMA

Saobraćaj kroz Srbiju je umerenijeg intenziteta u odnosu na prethodne dane, a više vozila ima na putevima koji vode ka uobičajenim letnjim turističkim destinacijama u Srbiji, ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji, saopštilo je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Foto: Pixabay.com

SAVET LEKARA

U Beogradu se sinoć dogodila jedna saobraćajna nesreća, u kojoj su lakše povređena tri muškarca, a u Borči jedna muška osoba (34) ubodena nožem. Kako su rekli iz Hitne pomoći, ubodeni muškarac zadobio je lakše povrede, a incident se dogodio u Ulici JNA u Borči. Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar. Hronični bolesnici da izbegavaju fizičke napore. Danas su prijatne temperature, pa bi građani trebalo da iskoriste osveženje i prošetaju.

Foto: Beta

#AMSS

#Hitna pomoć

#Informacije

#Narodna Banka Srbije

#Prognoza

'