AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 25. jul.

METEOROLOZI NAJAVLJUJU NEPOGODE! Spremite se za pljusak, vetar i grad!

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će biti promenljivo oblačno i osetno svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju nepogode sa jakim pljuskom, vetrom i gradom.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i osetno svežije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Moguća je i nepogoda sa jakim pljuskom, vetrom i gradom. Najniža temperatura biće 18, najviša 24 stepena. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni.

Foto: Tanjug

DINAR U BLAGOM PADU Kurs 120,4268 dinara

Dinar će biti jači prema evru za 1,1 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou će biti jači za 2,6 procenata. Od početka godine, dinar je prema evru ojačao za 2,5 posto.

Dinar će oslabiti za 0,1 posto prema evru i zvanični srednji kurs će iznositi 120,4268 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Pink.rs

Saobraćaj od jutros UMEREN, pojačan prema Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj!

U Srbiji je danas nešto umereniji saobraćaj na putevima u odnosu na prethdne dane, uz intezivniji saobraćaj samo na pravcima koji vode ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Savet lekara

S obzirom na kišovito vreme, vrlo je važno nositi nepromočivu obuću i ne napuštati kuću bez kišobrana. Posebno povesti računa u saobraćaju jer su kolovozi klizavi, a vidljivost smanjena, pa može doći do nezgoda.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Informacije

#Kurs

#RHMZ

'