AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

9:16 - DRAMA U PORODILIŠTU: Evakuacija zbog oružanog napada

Oružane bande napale su bolnicu u Venecueli, u kojoj se nalazi 54 dece, saopštio je ministar spoljnih poslova Delsi Rodrigers, optuživši protivnike predsednika Nikolasa Madura da stoje iza toga.

10:04 - VEST KOJA JE OBRADOVALA NEZAPOSLENE: Danas otišli u Poštu i dobili novac!

Nacionalna služba za zapošljavanje, preko Poštanske štedionice, danas vrši isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2017.

10:27 - Skupština POTVRDILA više međunarodnih sporazuma i protokola

Poslanici su usvojili Sporazum o učešću u Srednjoevropskom programu univerzitetske razmene (CEEPUS III) čiji je cilj veća razmena studenata kako na osnovnim studijama tako i na master i doktorskim studijama. Usvojen je i Sporazuma Vlade Srbije i ostalih članica Inicijative za reformu obrazovanja u jugoistočnoj Evropi o tome da sedište Sekretarijata te inicijative bude u Beogradu.

12:35 - Vulin uputio saučešće povodom pogibije policajca u Parizu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je ambasadorki Francuske u Srbiji Kristin Moro uputio saučešće povodom pogibije policajca u sinoćnjem napadu u Parizu.

12:54 - NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE FAKTOR PLUSA: Za SNS bi glasalo 53 odsto birača!

Ukoliko bi vanredni parlamentarni izbori bili održani u nedelju za SNS Aleksandra Vučića glasalo bi čak 53 odsto birača, dok bi drugo mesto osvojio SPS Ivice Dačića (9,1%), pokazalo je prvo postizborno istraživanje agencije Faktor plus.

15:54 - Oliveru Ivanoviću UKINUT KUĆNI PRITVOR

Lideru GI SDP Oliveru Ivanoviću danas je ukinut kućni pritvor i određena mu je mera bezbednosti javljanja dva puta nedeljno u policijsku stanicu u severnom delu Kosovske Mitrovice.

18:08 - Srušio se F-18 prilikom pokušaja sletanja

Pilot aviona f-18 je bio primoran da se katapultira prilikom neuspelog pokušaja sletanja na američki nosač aviona Karl Vinson.

18:09 - BUDITE SPREMNI! Ove ulice biće ZATVORENE za saobraćaj u subotu

Jubilarni 30. Beogradski maraton koji se održava u subotu izazvaće teškoće u saobraćaju i kretanju građana, priznaju organizatori. Brojne linije gradskog prevoza voziće izmenjenim trasama. Spremite se na vreme i lepo se organizujte.

20:50 - KRV NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Napad na grupu migranata, Hitna pomoć na mestu nesreće (FOTO)

Kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu naoružana osoba je napala grupu migranata, kako javlja novinar portala Pink.rs sa terena, ima povređenih, a napadač je u bekstvu.

Vremenska prognoza - U Srbiji se sutra u većini krajeva, a u nedelju uglavnom na jugu i jugoistoku Srbije očekuje slab jutarnji mraz, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Ujutru će biti hladno, mestimično sa slabim mrazem, po kotlinama s kratkotrajnom maglom. Tokom dana se očekuje malo i umereno oblačno i toplije. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do dva, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. Uveče se u severnim, tokom noći i u većini krajeva očekuje naoblačenje mestimično s kišom, pojačanim severozapadnim vetrom i manjim padom temperature. Duvaće slab i umeren vetar.

#Pregled vesti

'