AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

7:00 - SKANDAL na dodeli Oskara! Prvo proglasili pobednika, pa se predomislili! POKRENUTA ISTRAGA

Ovogodišnju dodelu Oskara obležala je prava mala drama prilikom proglašenja pobednika. Naime, Fej Danavej i Voren Biti proglasili su pogrešnog dobitnika. Kako su objasnili, njima je neko predao pogrešnu kovertu u kojoj je bila kartica sa napisom “La La Land”, preostala od proglašenja dobitnice nagrade za najbolju žensku ulogu, a greška je ispravljena tek pošto je veći deo ekipe ovog filma preuzeo svoje nagrade.

Foto: Tanjug AP

9:37 - U Makedoniji niko ne može da formira stabilnu vladu (VIDEO)

U Makedoniji niko ne može da formira stabilnu vladu, ocenio je politikolog Mitko Arnaudov gostujući u jutarnjem programu televizije Pink. On je govorio o situaciji u Makedoniji posle parlamentarnih izbora i problema sa formiranjem vlade.

10:26 - UŽAS Deca PRONAŠLA BOMBU u školi u Kaluđerici

U Kaluđerici u blizini osnovne škole "Miloje Vasić" na napuštenom placu deca su pronašla ručnu bombu M75 u zelenoj vojničkoj kutiji.

11:07 - SPEKTAKULARNO Pomračenje Sunca kako dosad niste videli (FOTO+VIDEO)

Veliki broj ljudi aplaudirao je kada je utonuo u mrak u nedelju, dok su posmatrali pomračenje Sunca, odnosno kada je Mesec prošao ispred sunca i formirao spektakularan "vatreni prsten", prenosi AFP.

12:40 - Dodik: BiH treba da se izvini Srbiji

Milorad Dodik je dodao da ne bi bio problem da je revizija upućena od Bošnjaka, ali da je neprihvatljivo da se podnosi u ime BiH, a da su protiv toga druga dva naroda. - Ovde se radi o brutalnom napadu na Srbiju od Bošnjaka. SNSD neće voditi politiku povlačenja ni kada sud u Hagu kaže da nema osnova za reviziju - kazao je Dodik na sednici vrha stranke.

Foto: Pink.rs

14:24 - LEPA VEST Srbija otvorila još dva poglavlja u pregovorima sa EU

Savet Evropske unije saopštio je danas da je Srbija danas otvorila poglavlje 20, o preduzetništvu i idustrijskoj politici, a otvorila i privremeno zatvorila poglavlje 26 o obrazovanju i kulturi, te da se planiraju nove međuvladine konferencije sa Srbijom, koje će doprineti napretku u procesu evrointegracija.

14:25 - VUČIĆ PRELOMIO: Neće biti vanrednih parlamentarnih izbora

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne postoje razlozi za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora. -Razmotrio sam svačije ideje, ali smatram da ne postoje razlozi za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora - istakao je Vučić.

16:21 - NOVI DETALJI tragične smrti legendarnog fudbalera

Bivši fudbaler Dinama, Zvezdan Cvetković (57) pronađen je jutros oko 8 sati mrtav u garaži kod Zagreba na području Maksimira. Kako je za medije rekao njegov brat Boro Cvetković, on je preminuo nakon što mu je pozlilo, pao je i udario glavom u ivičnjak.

Foto: Beta

17:00 - Nikolić u UN: ZSO je prioritet, cilj Srbije su mir i bezbednost

Sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj se razmatra izveštaj generalnog sekretara UN o Kosovu počela je danas oko 16 sati u sedištu svetske organizacije u Njujorku. Srbiju na sednici predstavlja predsednik Tomislav Nikolić, a Prištinu ambasadorka Kosova u SAD Fljora Čitaku.

19:00 - PRLJAVA KAMPANJA Napadnuti aktivisti SNS na Vidikovcu

Aktivisti Srpske napredne stranke napadnuti su danas u naselju Vidikovac, na opštini Rakovica, saopštili su naprednjaci i poručili da ih nikakva prljava kampanja neće obeshrabriti u nastojanjima da obezbede bolju budućnost Srbije i svih njenih gradana. SNS je u saopštenju osudila to nasilje i pozvala nadležne državne organe da privedu pravdi huligane.

Vreme sutra

U Srbiji se sutra očekuje pretežno sunčano, sa maksimalnom temperaturom ponegde i oko 20 stepeni. Sunčano i toplo biće i u Beogradu, sa temperaturom od 12 do 20 stepeni Celzijusa.

#Dan za nama

#Pregled vesti

'