AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

7:48 - SKOKOM KROZ PROZOR POBEGLA OD NASILNIKA: Štićenica Sigurne kuće otkrila za TV Pink detalje zlostavljanja

- Nasilje je trajalo godinama...Tog dana je bilo baš strašno... Trpela sam i fizičko i psihičko nasilje, trajalo je sedam, osam godina. Bilo me je sramota i mislila sam da će stvari biti bolje – isprekidano je pričala žena koju je muž godinama maltretirao. Kako je kazala, nasilje se dešavalo ispred dece i bilo je jako teško za njih. Majka dvoje dece, koji sada imaju devet i 10 godina, kaže da je to dana kada je rešila da potraži pomoć nasilje prevazišlo svaku granicu.

10:08 - DEČKO SIMON PRETUKAO MILICU DABOVIĆ: Napadnuta u svom stanu

Foto: Printscreen Instagram

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović prijavila je policiji da je napadnuta u stanu u Johorskoj ulici na Paliluli, saznaje Pink.rs. Nije poznato da li je Dabovićeva potražila pomoć u bolnici. Za podnošenje adekvatne krivične prijave protiv neke osobe, neophodno je da ima medicinsku dokumentaciju iz referentne ustanove kojom dokazuje povrede.

10:42 - PINK.RS SAZNAJE: Troje političara napustilo poslanički klub Dosta je bilo

Aleksandra Čabraja, Jovan Jovanović i Sonja Pavlović napustili su poslanički klub partije Dosta je bilo, saznaje portal Pink.rs. Poslanici Dosta je bilo napustili su poslaničku grupu tog pokreta i sam pokret, u kome, kažu, ne postoje demokratske procedure i čija je uloga u presudnom izbornom ciklusu marginalizovana.

13:43 - Vučić u Vrbasu: Pravim poseban spot sa VUČIĆU, PEDERU da pomognem ovima što samo znaju da me mrze

Premijer Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas osnovnu školu Petar Petrović Njegoš u Vrbasu koja bi trebalo da bude kompletno sanirana. Tom prilikom premijer je poručio da su pred Srbijom nova turbulentna vremena i da mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju. - Mi takvima poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo - rekao je Vučić okupljenima ispred osnovne škole.

14:34 - GOTOVA POTRAGA Simon se sam predao policiji

Biznismen Simon juče je pretukao nekadašnju košarkašicu Srbije Milicu Dabović nanevši joj podlive i povrede po telu. Policija je tragala za njim, a Simon se u toku dana sam predao policiji.

16:18 - DRAMA U MOSKVI: Otac drži troje dece i ženu kao taoce

Otmičar za sada poznat samo kao Leonid, drži zatvorene ženu i troje dece u moskovskom okrugu Novo Peredelkino. kako navodi "Raša tudej", on veruje da je bio praćen i da su za to krivi "cionisti".

18:30 - Nikolić podržao Vučićevu kandidaturu! Oni su se dogovorili da sarađuju i u bliskoj budućnosti

Foto: TvPink Printscreen

Aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić podržao je kandidaturu lidera SNS-a Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima i odustao od svoje. -Nastavićemo da Srbiju dižemo sa kolena. Aleksandar je kandidat za predsednika Srbije - rekao je Nikolić. A nešto pre 18 sati, predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izdali su zajedničko saopštenje u kom se navodi da su razgovarali o političkobezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju.

18:40 - Preminuo Vitalij Čurkin, ambasador Rusije pri UN

Foto: Beta/AP

Vitalij Čurkin, stalni predstavnik Rusije pri UN, preminuo je danas u Njujorku u 64. godini. Čurkin je bio ruski diplomata i stalni predstavnik Rusije pri UN od 2006. godine. Tečno je govorio ruski, mongolski, francuski i engleski jezik.

21:32 - Otkrivamo ko bi mogao da se nađe na čelnim pozicijama u Jeremićevoj vladi

Kandidat Vuka Jeremića, kako saznajemo, za premijera bi bio Velimir Ilić, ministar odbrane bi bio bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš i Branko Miljuš kao ministar kulture.

22:00 - RADULOVIĆ RASTERUJE SVOJE!

Kako saznaje Pink.rs, koordinator "Dosta je bilo" za stari grad Saša Uzelac podneo je ostavku. Jutros su poslanički klub partije napustili Aleksandra Čabraja, Jovan Jovanović i Sonja Pavlović.

Vreme - U većem delu Srbije sutra ujutro će biti ;hladno, mestimično slab do umeren mraz, u centralnim i južnim krajevima pretežno vedro, a na severu umereno naoblačenje, koje će se tokom dana proširiti na ostale krajeve, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

#Pregled

#Pregled vesti

'