AKTUELNO

Najčitanije vesti portala Pink.rs.

8:47 - SPLASLE TENZIJE Kako će sada teći pregovori u Briselu? (VIDEO)

Poslednjih dana imali smo prilike da vidimo uzavrelu atmosferu na Kosovu, ali dobro je što je situacija sada pod kontrolom i što je postignut sporazum oko zida u Kosovskoj Mitrovici, složili su se Zoran Milivojević, karijerni diplomata i Božidar Boža Spasić, bivši šev službe Državne bezbednosti, gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink.

9:24 - UHAPŠEN OSUMNJIČEN ZA UBISTVO KARATISTE u centru Beograda

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Veljko Belivuk je uhapšen zbog ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta u Beogradu.

Belivuk je uhapšen sinoć u jednom novobeogradskom kafiću, uopšte nije očekivao da će ga policija privesti tako brzo.

11:41 - Mihajlović: Šteta od leda 1,4 miliona evra, Srbija kupuje svoje ledolomce

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da šteta zbog leda tokom januara iznosi 1,4 miliona evra i najavila je da će Srbija nabaviti dva ledolomca preko Elektroprivrede Srbije, kojoj su najneophodniji zbog hidroelektrane Đerdap na Dunavu.

12:59 - POGLEDAJTE TRENUTAK EKSPLOZIJE bombe u Beogradu na vodi (VIDEO)

Danas su pripadnici Sektora Ministarstva unutrašnjih poslova za vanredne situacije deaktivirali avionsku bombu iz Drugog svetskog rata tešku 500 kilograma, a koja je nađena tokom izgradnje "Beograda na vodi" u Savskoj ulici u Beogradu.

14:17 - VUČIĆ: Srbi nisu manjina u Crnoj Gori

Foto: TV Pink

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbi u Crnoj Gori nisu manjina, već zajednica, prenose crnogorski mediji. Vučić je podgoričkom listu "Dan" rekao da je pre dva dana, tokom posete premijera Crne Gore Duška Markovića Beogradu, napravio lapsus kvalifikujući Srbe u Crnoj Gori kao manjinu.

14:28 - IZNENADNA KONTROLA U CENTRU GRADA Zatvorena tri lokala

Gradski sekretarijat za inspekcijske poslove sproveo je noćas akciju kontrole ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj, Zetskoj i Skadarskoj ulici i kod tri ugostiteljska objekta pronašao nepravilniosti u radu zbog čega im sledi zatvaranje na sedam dana i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

16:55 - LAJOVIĆ ZAKUCAO RUSIJU Srbija trijumfovala sa nulom

Foto: Beta

Naša Dejvis kup reprezentacija u hali "Čair" savladala je Rusiju sa 3:0, i plasirala se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Trećeg dana takmičenja na teren je izašao Dušan Lajović koji je savladao Konstantina Kravčuka sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:3.

17:39 - OVO JE PRAVA ISTINA Da li će biti Beogradskog maratona?

Foto: Tanjug

Jubilarni 30. Beogradski maraton biće održan 22. aprila, uz očekivano učešće rekordnih 8.000 trkača, saopštili su organizatori i odbacili tvrdnje da je Evropska atletika (EA) oduzela licencu maratonu.

20:22 - PARTIZAN SPREČIO REKORD Crno-beli savladali Zvezdu u Pioniru

Foto: Tanjug

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 86: 81u okviru 21. kola ABA lige i tako su naneli prvi poraz crveno-belima u ovom takmičenju.

Izabranici Aleksandra Džikića su se lavovski borili tokom celog meča i na kraju su zasluženo slavili.

Vreme

Meteorolozi su nedavno najavili da će se topao temperaturni talas zadržati sve do ponedeljka, ali će i sutra biti pretećno sunčano i toplo vreme.

Međutim, od utorka stiže zahlađenje koje će u pojedinim krajevima zemlje usloviti i snežne padavine.

N. Petričević

#Aleksandar Vučić

#KK Partizan

#Pregled vesti

'