separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

Film TRANSFORMERSI 2: OSVETA PORAŽENOG večeras u 20h na Pink 2


Bitka robota za Zemlju je završena, ali je bitka za prevlast u univerzumu tek počela


Drugi nastavak čuvenog blokbastera - “Transformersi 2: Osveta poraženog (eng. Transformers: Revenge Of The Fallen) snimljen je 2009. godine, a na programu TV Pink 2 je večeras u 20 časova. Rediteljsku palicu i ovoga puta držao je Majkl Bej, koji nije menjao glumačku postavu iz prvog dela, pa su se opet u glavnim ulogama našli Šaja LeBef, Megan Foks, Džoš Diamel, Tajris Gibson i Džon Turturo.

Autor: Promo

Priča počinje kada se Sem, dve godine nakon što je spasio svet s Autobotima, vrati studijama na koledž. Međutim, baš tada se Deseptikon pod imenom Folen vraća na Zemlju kako bi se osvetio. Alspark je uništen i Autobotima je onemogućen povratak na njihovu planetu Sajbetron, pa su primorani da ostanu na Zemlji i da sarađuju sa vojnom agencijom NEST, kako bi ulovili i posljednji slobodni Deseptikon.

Autor: Promo

Ipak, Autoboti su svesni da nisu svi ljudi srećni zbog njihovog prisustva na Zemlji, a kada savetnik za nacionalnu sigurnost započnje kampanju kako bi velike robote proterao nazad u svemir, Autobot Optimus Prajm prihvata volju naroda uz upozorenje – ukoliko oni odu, ljudska će rasa ostati na milost i nemilost Desepetikona...

Autor: Promo

Ne propustite nastavak naučno-fantastičnog filma “Transformersi 2: Osveta poraženog” večeras u 20 časova na Pink 2.

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: J. P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti