AKTUELNO

Bitka robota za Zemlju je završena, ali je bitka za prevlast u univerzumu tek počela

Drugi nastavak čuvenog blokbastera - “Transformersi 2: Osveta poraženog (eng. Transformers: Revenge Of The Fallen) snimljen je 2009. godine, a na programu TV Pink 2 je večeras u 20 časova. Rediteljsku palicu i ovoga puta držao je Majkl Bej, koji nije menjao glumačku postavu iz prvog dela, pa su se opet u glavnim ulogama našli Šaja LeBef, Megan Foks, Džoš Diamel, Tajris Gibson i Džon Turturo.

Foto: Promo

Priča počinje kada se Sem, dve godine nakon što je spasio svet s Autobotima, vrati studijama na koledž. Međutim, baš tada se Deseptikon pod imenom Folen vraća na Zemlju kako bi se osvetio. Alspark je uništen i Autobotima je onemogućen povratak na njihovu planetu Sajbetron, pa su primorani da ostanu na Zemlji i da sarađuju sa vojnom agencijom NEST, kako bi ulovili i posljednji slobodni Deseptikon.

Foto: Promo

Ipak, Autoboti su svesni da nisu svi ljudi srećni zbog njihovog prisustva na Zemlji, a kada savetnik za nacionalnu sigurnost započnje kampanju kako bi velike robote proterao nazad u svemir, Autobot Optimus Prajm prihvata volju naroda uz upozorenje – ukoliko oni odu, ljudska će rasa ostati na milost i nemilost Desepetikona...

Foto: Promo

Ne propustite nastavak naučno-fantastičnog filma “Transformersi 2: Osveta poraženog” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Transformers (2009)

'