AKTUELNO

Ljudska rasa je opet u opasnosti

I treći nastavak čuvene franšize o robotima i ljudima, pod naslovom „Transformersi: tamna strana meseca (Transformers: Dark of the moon), koji je večeras u 20 časova na Pink 2, režirao je 2011. godine Majkl Bej. I ovoga puta u glavnoj ulozi je Šaja LaBef, a uz njega su i Rouzi Hantington-Vajtli, Džoš Duamel, Džon Vojt, Džon Torturo, Džon Malkovič, Patrik Dempsi i drugi.

Foto: Promo

Ova priča nam opisuje slučaj iz 1961. godine, kada se Arka, svemirski brod s planeta Sajbetron, koji krije tajnu koja bi mogla da okonča rat između Autobota i sa Deseptikona, sruši se na tamnu stranu Meseca. Kada NASA uoči nesreću, Džon F. Kenedi odobrava misiju s tajnim zadatkom da se istraži svemirski brod. Godine 1969. posada Apola 11 sleće na Mesec.

Foto: Promo

Nekoliko decenija kasnije, Sem Vitviki i Autoboti predvođeni Optimusom Prajmom se bore protiv zlih Deseptikona, koji traže osvetu za nedavni poraz. I jedni i drugi uskoro postaju upetljani u borbu Rusa i Amerikanaca za otuđenje skrivenog svemirskog broda s planeta Sajbertron.

Foto: Promo

Počinje trka - ko će pre stići do letelice i otkriti njene tajne i tako promeniti tok poslednje bitke Transformersa.

Foto: Promo

Ne propustite naučno-fantastičnu akciju “Transformersi 3: tamna strana meseca” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Transformersi 3: Tamna strana Meseca (2011)

'