AKTUELNO

Priča o okrutnim dilerima droge, pokvarenim kriminalcima, korumpiranim zvaničnicima i plaćenicima lakim na obaraču

Inspirisan islandskim trilerom “Reykjavik-Rotterdam”, reditelj Baltazar Kormakur je 2012. godine snimio američku verziju filma “Krijumčarenje” (eng. Contraband), koja je večeras u 20 časova na Pink 2. U priči o okrutnim dilerima droge, pokvarenim kriminalcima, korumpiranim zvaničnicima i plaćenicima lakim na obaraču, u glavnim ulogama su: Mark Volberg, Ben Foster, Đovani Ribizi, Kejt Bekinsejl, Kejleb Lendri Džons...

Foto: Promo

Glavni junak je Kris Faradej, legendarni krijumčar koji je prestao da se bavi kriminalom i odlučio da se posveti supruzi Kejt i dvojici njihovih sinova. Upravo zbog činjenice da mu je porodica najvažnija, on će se vratiti poslu u kojem je bio najbolji.

Foto: Promo

Naime, njegov zet Endi je prekršio dogovor sa svojim nemilosrdnim šefom, dilerom droge Timom Brigsom, pa je Kris odlučio da izmiri njegov dug. Pomoć mu pruža najbolji prijatelj Sebastijan, sa kojim okuplja ekipu za brzi put do Paname i nazad, odakle bi trebalo da donesu milione falsifikovanih dolara.

Foto: Promo

Naizgled lak posao za Krisa izmiče kontroli, pa je prinuđen da za nekoliko sati dođe do gotovine, uz pomoć svojih već prevaziđenih veština. U tome ga ometaja panamska kriminalna mreža nemilosrdnih dilera droge, policajaca i plaćenika, a svi prete da Kejt i njihovi sinovi mogu postati njihova meta...

Foto: Promo

Ne propustite krimi akciju “Krijunčarenje” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Krijumčarenje (Contraband) | 2012.

#Pink 2

#Televizija Pink

'