AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Miladinom Kovačevićem, ekonomistom i direktorom Republičkog zavoda za statistiku, režiserom Ljubišom Ristićem i Aleksandrom Vasićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika Informativnog programa TV Pink.

Zašto još uvek nije rešena sudbina Srba nestalih u akciji "Bljesak" u Zapadnoj Slavoniji, koliko bi poruke, koje ćemo danas čuti povodom godišnjice ove vojne akcije, mogle da utiču na ionako krhke odnose Srbije i Hrvatske i da li i kako ti odnosi mogu da se poprave, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Nebojšom Damnjanovićem, istoričarom, Srđom Trifkovićem, političkim analitičarom i Miodragom Lintom, predsednikom Saveza Srba iz regiona.

Šta podrazumeva ulazak Beograda u zlatnu eru razvoja i izgradnje i koliko će se slika grada promeniti, u narednim danima i mesecima, pitamo ovog jutra gradskog menadžera Gorana Vesića.

Koje sve sekte postoje u Srbiji, kako one vrbuju svoje sledbenike i šta od njih očekuju, samo su neke od tema o kojoma ćemo razagovarati sa Zoranom Lukovićem, članom Evropske federacije za praćenje sekti, i našim poznatim sektolozima Slađanom Mijaljevićem i Miletom Imerovskim.

Gost našeg programa biće i Nenad Bjeković, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije koji će nam reći zašto je prihvatio poziv da se uključi u rad nacionalne fudbalske organizacije i koja će biti njegova zaduženja na ovoj funkciji.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li je Prvenstvo Evrope u Rusiji još jedna šansa za najbolje srpske rvače da osvoje evropski tron,kako je naš najtrofejniji sport stigao do samog svetskog vrha i da li velike sile,u svetlu najnovijih političkih dešavanja,i rvanje vide kao mehanizam demonstarcije moći,čućemo jutros od višestrukog šampiona Jugoslavije,olimpijca i dvostrukog osvajača bronzane medalje na svetskim šampionatima prof.dr Gorana Kasuma i jednog od trenera reprezentacije,olimpijskog sudije i člana Upravnog odbora Rvačkog saveza Srbije Mladena Kecmana.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo doajena srpskog glumišta Predraga Ejdusa sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj ulozi u seriji "Šifra Despot".

Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Marinu Visković koja će nam predstaviti spot za pesmu "Alarmantno".

#Novo jutro

'