AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa bivšim dopisnikom Tanjuga Borislavom Korkodelovićem, koordinatorom medijske mreže "Antidot" Milanom Jovanovićem i rediteljem Ljubišom Ristićem.

Da li će pre Donald Tramp stići do Pjongjanga ili Kim Džong Un do Vašingtona, koja četiri minuta mogu promeniti celu svetsku istoriju, šta to Amerika planira sa Rusijom u Ukrajini, a koji američki potez će razbesneti Japan i Juyynu Koreju, kako niče "osovina voljnih" u EU,da li bi se mogla reformisati razjedinjena evropska porodica,kako je Evropa odgovorila na strategiju "Prvo Amerika" i gde je u provokativnim vojnim igrama Balkan? O ovim pitanjima u "Novom jutru" govore vojni analitičar Vlade Radulović, novinar Zoran Ostojić, istoričar Aleksandar Adamović i stručnjak za bezbednost Milan Petrić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Da li će dijalog Beograda i Prištine biti nastavljen do kraja ovog meseca ili bi rešenje trebalo tražiti u nekom novom modelu pregovora uz učešće najvećih svetski igrača, samo su neke od tema o kojima ćemo ovog jutra razgovarati sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Paulinu Manov sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Klošmerl", Beogradskog dramskog pozorišta koja će večeras biti izvedena u Narodnom pozorištu Sombor.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu Minu Kostić i Darka Jevtića, pevača Evolution benda koji će nam predstaviti njihovu zajedničku pesmu koja nosi naziv "Prosek".

#Ivica Dačić

'