AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo", Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa" i Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti".

Ko su šamani koji su ovladali društvenim mrežama,da li je šamanizam sekta i koji je njen cilj,na koji način vrbuju buduće članove i zbog čega im se pridružuje sve veći broj intelektualaca u Srbiji?Na ova pitanja odgovaraju naši najpoznatiji sektolozi Slađan Mijaljević i Mile Imerovski,i psihijatar prof.dr Jovan Marić.

Da li se deset dana,nakon nesreće u Narodnoj biblioteci,nazire kraj istrage i da li su poznati novi detalji,šta je pokazala vanredna kontrola protivpožarnih sistema zaštite u ustanovama kulture,čime je ugrožen kvalitet srpskog jezika i kako se,u ovom trenutku,sprovode zaštita,kao i obnova srpskih svetinja na KiM?O ovim pitanjima jutros sa ministrom kulture i informisanja Vladanom Vukosavljevićem.

Nastavak dijaloga Beograda i Prištine zakazan je za petak 7. septembar, kada će se u Briselu za istim stolom sa visokom predstavnicom za spoljnu politiku i bezbednost EU Federikom Mogerini ponovo naći predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik tzv. države Kosovo Hašim Tači. Koje bi se sve teme ovoga puta mogle naći na pregovaračkom stolu, da li bi među njima mogla da se nađe i tema o razgraničenju dve države i koliko je o ovom pitanju uopšte moguće postići kompromis sa kosovskom stranom, tema je o kojoj razgovaramo sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

"Pod reflektorima" sa Radošem Bajićem razgovaramo o novim epizodama serije Šifre Despot, čije prikazivanje na Televiziji Pink počinje u nedelju 16. septembra od 21 sat.

U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Ildu Šaulić sa kojom ćemo razgovarati o njenom koncertu koji će povodom 10 godina karijere 12. septembra održati na letnjoj sceni kluba "Topčiderac".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Mađioničari Piksi i Zeka izvešće nam jedan od svojih sjajnih trikova.

Kako naše krivično zakonodavstvo štiti građane od droge, tema je o kojoj danas razgovaramo sa advokatom prof. dr Gordanom Božilović Petrović.

Sara Reljić, Vojke Djans i Young Palk premijerno će nam predstaviti svoje nove pesme koje na Jutjub kanalu već beleže višemilionske preglede.

Zašto predstave "Briljantin" i "Glavo luda",posle dugogodišnjeg igranja,i dalje pune pozorišne dvorane i zbog čega se glumci sve češće sele u muzičke vode,pitamo glumca Žarka Stepanova.

Sam kraj jutarnjeg programa rezervisan je za igru i pesmu sve traženijeg Kulturno umetničkog društva u regionu, ansambla "Vrbovački opanak".

#Novo jutro

'