AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike u "Večernjim novostima", Goranom Lazovićem, novinarom i putopiscem i Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa".

- Da li promocija kulturne scene samoproglašenog Kosova može doprineti normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, koju poruku nosi „Mirdita,dobar dan“, kome smeta „mirdita“, a kome „dobar dan“, kako se simbolima terorističke organizacije promoviše kultura i da li je tviter dodatno zakomplikovao ionako napetu “mirdita” situaciju? Gosti u studiju su predsednik LDP-a Čedomir Jovanović i predsednik SRS-a prof.dr Vojislav Šešelj.

- Ko zakopava opasan otpad, kako će država sankcionisati počinioce ekoloških zločina, zašto je Poglavlje 27 najskuplje i najkomlikovanije, kako će Zakon o klimatskim promenama menjati Srbiju, ko će imati koristi od prečistača otpadnih voda u Raški, zašto u Srbiji električna vozila nisu popularna i ko u ekologiji neće savijati kičmu? O ovim pitanjima jutros sa ministrom za zaštitu životne sredine Goranom Trivanom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- O stravičnom napadu sestara Dine i Zore T. na Lazara Stanišića u selu Melenci kod Zrenjanina, kome su ne samo zadale teške telesne povrede nego mu i bukvalno pile krv, pričaćemo sa Lazarevim bratom Branislavom Stanišićem.

- Gost rubrike Pod reflektorima biće Miki Damjanovic, glumac Beogradskog dramskog pozorišta sa kojim ćemo razgovarati o njegovim ulogama, ali i novim predstavama ovog pozorišta.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo članice grupe Frajle i Maju Raković iz Naxi radija. Sa njima ćemo razgovarati o radijskim nagradama, a Frajle će nam predstaviti njihovu novu pesmu i pevati uživo.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#najava

'