AKTUELNO

Reditelj čuvenih akcionih filmova Džon Vu smestio je izvanrednu ljubavnu priču u okvir naučne fantastike.

Intrigantnu i napetu priču “Isplata” (eng. Paycheck) objavio je 1953. slavni pisac naučne-fantastike Filip K. Dik, a po njoj je 2003. reditelj akcionih filmova Džon Vu snimio istoimeni film, koji je večeras u 20 časova na programu Pink 2. U glavnoj ulozi je Ben Aflek, a pored njega u filmu igraju Uma Turman, Kolm Fiori, Pol Đamati i drugi.

Foto: Promo

Priča se odvija u budućnosti i prati Majkla Dženingsa (Ben Aflek), računarskog genija i izuzetno sposobnog špijuna, čija je profesija da se dokopa strogo čuvanih tajni velikih kompanija, pa ih prodaje njihovim konkurentima. Nakon obavljenog posla njemu zbog bezbednosti brišu sećanje i isplaćuju ga ogromnom sumom novca.

Foto: Promo

Međutim, nakon jednog posebno zahtevnog posla Majkl ostaje bez novca, poznanstava i devojke koju je voleo, dr Rejčel Porter (Uma Turman). Shvativši da je u pitanju zavera, prinuđen je da u isto vreme beži od policije, zločinaca, da pokuša da se seti šta mu se dogodilo i tako dokaže svoju nevinost. Jedini trag koji ima jeste niz predmeta koje je ostavio sebi pre brisanja sećanja...

Foto: Promo

Ne propustite napetu naučno-fantastičnu akciju “Isplata” večeras u 20.00 na TV Pink 2

Foto: Promo

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Ben Aflek

#Film

#Paycheck

#Pink 2

#Televizija Pink

#Uma Turman

'