AKTUELNO

Sudbina galaksije leži u rukama ogorčenih suparnika

Prošlo je 30 godina od prikazivanja prve epizode legendarne serije “Zvezdane staze”, a sedam od poslednjeg nastavka franšize, kada je 2009. godine reditelj Džej Džej Abrams snimio jedanaesti nastavak nazvan jednostavo - “Zvezdane staze” (eng. Star Trek). U ovom ostvarenju koje je večeras u 20 časova na Pink 2, igraju: Kris Pajn, Zahari Kinto, Erik Bana, Brus Grinvud, Lionard Nimoj, Ben Kros, Vinona Rajder... Film je ovenčan Oskarom za najbolju šminku.

Foto: Promo

Priča beleži rane dane Džejmsa Kirka i njegovih članova posade na svemirskom brodu Enterprajz, tokom njihovog perioda na Akademiji Zvezdane flote, sa avanturama koje se protežu od Zemlje do planete Vulkan.

Foto: Promo

Spok je i dalje logičan, a Skoti se još neprekidno žali zbog preopterećenih mašina na brodu. Putovanje kroz vreme Zvezdanih staza pokrenuće se kada svemirski brod Federacije, USS Kelvin, napadne zli Romulan koji očajnički traga za jednim od junaka filma. Kirk i Spok dolaze u žižu kada film počne da prati poreklo njihovog prijateljstva i to kako su postali oficiri na Enterprajzu.

Foto: Promo

Ne propustite avanturu “Zvezdane staze” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Zvezdane staze (Star Trek) | 2009.

'