AKTUELNO

“Dug” britanskog reditelja Džona Madena iz 2010. godine je rimejk izraelskog filma iz 2007. pod nazivom “Ha-Hov”, a podjednako kvalitetno prenosi priču o špijunaži, misterijama i prevarama.

Izraelski špijunski triler iz 2007. godine “Ha-hov”, u režiji Asafa Bernstina, postigao je veliki uspeh u svetu, pa je britanski reditelj Džon Maden 2010. snimio njegov rimejk istog naziva - “Dug” (eng. The Debt), koji je večeras u 20 časova na Pink 2. U novoj verziji priče o špijunaži, misterijama i prevarama u glavnim ulogama su Helen Miren, Kjaran Hinds i Tom Vilkinson, a njihove likove u mlađim danima tumače Džesika Čestejn, Sem Vortington i Marton Sisokas.

Foto: Promo

Radnja filma počinje 1997, kada do penzionisanih tajnih agenata Mosada, Rejčel i Stefana, stigne šokantna vest o njihovom bivšem kolegi Dejvidu. Njih troje su decenijama unazad izuzetno poštovani u njihovoj zemlji zbog misije na kojoj su bili 1966. godine, kada su u Istočnom Berlinu ušli u trag nacističkom ratnom kriminalcu Vogelu, poznatom kao “Doktor Bernhard”, i odveli ga u Izrael na suđenje za ratne zločine.

Foto: Promo

Narativ filma nije linearnog toka, što je ključni faktor za puno razumevanje ove priče, koja nas vraća u 1966, u vreme kada je troje mladih agenata Mosada pod velikim rizikom obavljalo misiju. Paralelno pratimo i ostarele agente, tri decenije kasnije, kada su posledice njihove akcije došle na videlo.

Napetost raste u oba vremenska perioda sa uzbudljivom akcijom i šokantnim otkrićima.

Foto: Promo

Ne propustite napeti špijunski triler “Dug” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Dug (The Debt) | 2010.

#Film

#Helen Miren

#Pink 2

#Televizija Pink

'