AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Miroslavom Lazanskim, komentatorom dnevnog lista "Politika", Petrom Petkovićem iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Vladom Radulovićem, izvršnim direktorom Atlantskog saveta Srbije

Da li i koliko stanje zamrznutog konflikta, po pitanju KiM, Srbiji ostavlja prostora za zaštitu svog suvereniteta u pokrajini,koja je namera Prištine u ovom trenutku,kada je reč o severu Kosova,s tiže li na Balkan diplomatska sibirska zima, ko zove Putina,a klanja se Trampu i da li bi dva najmoćnija čoveka na svetu i zaista mogli da se sretnu u Beogradu, pitamo ovog jutra šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Danas se navršava dve godine od svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović. O ovom slučaju objavljeno je mnogo detalja, nagađanja i teorija, ali ime ubice još nije poznato. Zašto, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa: advokatom Nebojšom Milosavljevićem, bivšim obaveštajcem Božioradom Spasićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" Borisom Vukovićem i novinarom "Informera" Aleksandrom Crnomarkovićem.

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Svetislav Bule Goncić koji će nam reći šta će se sve dešavati u okviru Uksršnjeg bazara koji se danas otvara ispred Ustanove kulture "Vuk Karadžić".

Ugostićemo i iluzioniste Piksija i Zeku, koji će nam i ovog jutra pokazati neki od njihovih mađioničarskih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačice Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, koje će nam otkriti kako su došle na ideju da formiraju muzičku grupu koja se zove Hurricane.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'