AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, urednicom srpske redakcije "Sputnik", Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike "Večernjih novosti" i Milošem Živkovićem, urednikom sportske rubrike u dnevnom listi "Alo".

Koji je to uzrast kada deca mogu sama da ostanu kod kuće, pod kojim uslovima možemo da ih ostavimo da brinu o sebi i kako ih pripremiti za ovaj vid samostalnosti, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Brankom Tišmom, školskim psihologom i Jelenom Stanković, psihterapeutom.

Može li Crvena zvezda da se transformiše tako da liči na Bajern ili Barselonu, sa kakvim timom će košarkaški klub sa Malog Kalemegdana ući u sledeću sezonu i kakav rezultat očekuje od svojih igrača na predstojećim takmičenjima, teme su za Nebojšu Čovića, predsednika KK Crvena zvezda koji se od nedavno nalazi i na čelu UO Sportskog društva crveno belih.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako možemo da dođemo do konačnog sporazuma u dijalogu sa Kosovom, ako albanska strana pod tim podrazumeva priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije, tema je za ministra inostranih poslova Ivicu Dačića.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo pevačicu Merimu Njegomir sa kojom ćemo razgovarati o njenom nastupu na predstojećem Festivalu narodne muzike na Ilidži.

U rubrici Hit jutra ugostićemo pevačicu Zoranu Pavić koja će nam otkriti kakvi su joj planovi kada je reč o novim pesmama.

Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

Gosti našeg programa biće i bivši Zadrugari Sara Reljić i Vojke Đans.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'