AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Milanom Dobromirovićem, urednikom političke rubrike dnevnog lista "Informer", Nikolom Nedeljkovićem, urednikom crne hronike u "Večernjim novostima" i Dragomirom Anđelkovićem, političkim analitičarom.

- U Beogradu će danas boraviti predsednik Evropskog saveta Donald Tusk koji će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Kakve poruke ovoga puta možemo da očekujemo iz EU kada je reč o evrointegracijama ali i odnosima Beograda i Prištine, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kada zdrava ambicija roditelja prerasta u patološko stanje i očajničku želju da deca postignu nerealne ciljeve u sportu,da li je sport danas više od igre,ko šalje tužnu sliku sa sportskih terena i odakle izviru motivi prezahtevnih roditelja?Na ova pitanja jutros odgovaraju čuvena kajakašica Nikolina Moldovan, teniski trener ispred Teniskog saveza Srbije Dejan Kojić i njegova ćerka, dvanaestogodišnja Nika Kojić, trener omladinske škole FK Partizan Nebojša Nešković i psihoterapeut Darka Krsmanović.

- Da li je zdrava hrana zaista zdrava i u čemu ljudi najčešće greše kada je reč o zdravoj ishrani, tema je za Željku Dragaš nutricionistu i Sašu Plećevića, poznatijeg kao dr Filgud.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Irfan Mensur sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Hor bečkih dečaka" koja će sutra uveče biti izvedena u Pozorištu Slavija.

- Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Katarinu Grujić koja će nam otkriti kada izlazi njen album prvenac.

#Dea Đurđević

#Ivica Dačić

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'