AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 8. april.

VREMENSKA PROGNOZA

U Srbiji će danas biti umereno do znatno oblačno ponegde sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom, a najviša dnevna temperatura biće do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Foto: Pixabay.com

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će u ponedeljak, 10. aprila, oslabiti za 0,1 odsto prema evru i zvanični srednji kurs biće 123,9277 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Foto: Beta

STANJE NA PUTEVIMA

Prvi dan vikenda, pored pojačanog saobraćaja, vozačima donosi i nepovoljne uslove za vožnju, saopštio je AMSS. Vozačima se savetuje nešto više strpljenja i tolerancije ovog pretprazničnog vikenda zbog mogućih zadržavanja, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima.

Foto: Tanjug

SAVET LEKARA

Hitna pomoć u Beogradu protekle noći intervenisala je 97 puta, od kojih 18 na javnom mestu. U pet saobraćajnih nesreća povređeno je šest osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Unositi dovoljno vitamina i jesti voće i povrće. Hronični bolesnici obavezno da uzimaju prepisanu terapiju i da ne preteruju sa fizičkim aktivnostima.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Kurs

#Prognoza

#Savet

#Servisni podaci

'