AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a prva tema o kojoj se komentariše za crnim stolom, jeste odnos Maje Marinković, Marka Janjuševića i Aleksandre Nikolić. Budući da su juče imali svadbu, i noć proveli u hotelu sada će se za crnim stolom odigrati retrospektiva događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam radila, Janjuš i ja samo imali svadbu i prosto eto, ne mislim da sam pokušavala da se pomirim i rekla sam mu da među nama ništa neće biti. Želim samo da nastavim drugarstvo, i ne bih da sve pokvarim zbog toga nisam bila iskrena sa njom i rekla joj kako je sve u redu, da ne bi pravila ona scene. Šalila sam se, ali ja sam bila iskrena i rekla kako sam zaljubljena ali ništa ne bismo imali. Što se tiče nekih stvari, da sam pregorela i zagorela, to je šala ali ono u hotelu nije šala! Ja nisam izlazila pred njim u vešu, ali sam mu ga pokazala dok je bio u kesi - rekla je Aleksandra.
Ona je ološ i sve me je lagala, pa mi sada recite pošto je ona dno dan a ja sam joj se izvinjavala dok me je ona lagala, i klela se! Da li su se poljubili? I da li su bili prisni i prislonjeni dok su spavali? - pitala je Maja.
Nisu bili prisni, Aleks je kriva za sve jer te je lagala ceo dan - rekao je Milan Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekla da me drugarski zagrli. Ja nisam htela to, ja sam zaljubljena u njega - rekla je Aleksandra.
Tin si ološ i lagala si me, i ne znaš šta će ti se desiti u bliskoj budućnosti! Ona zna šta joj sledi, videćeš šta će ti se desiti - rekla je Maja.
Svi znamo kakva je Maja, i znamo da je luda i ja sam joj rekao da ne štipa i ja odem u vece i Maja ode tamo i pravi haos! Ja znam kako je sve bilo - rekao je Đedović.
Maja je za sve bila u pravu, i kada je bio onaj šlag i Maju sam videla i napolju, a ona nije htela da ide sa mnom i mojim bivšim jer se Janjuš nije javljao. Kada je Maca bio ovde i kada je bio onaj šlag, napravili ste od Aleks žrtvu a posle toga joj je uzvratila, i tada je narod počeo drugačije da gleda Aleks, ali sve je izašlo na videlo i ja mislim da su se Janjuš i Aleks viđali i napolju. Ne branim Maju, jer ona je i napolju ista takva i on zna kakvu reakciju i kada može da dobije do Maje - rekla je Miljana.
Ja vidim koliko je sati, okej, sve je okej i nema problema i ja se povlačim! Ja sam potpisao ugovor da nema fizčkog napada i vređanja po nacionalnosti, i sada nakon svega ja se povlačim jer mi neko sve uništava i da me neko svaki dan štipa bez razloga, ali ako je nekome u interesu da me diskvalifikuje neka , ali ja nisam zaslužio i ja se povlačim iz bilo kog odnosa jer neke stvari ne mogu da podnesem. Ja nisam došao da gubim honorare ako nekoga udarim i onesvestim - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nazivao me je k*rvetinom, a ja sam te izdržavala i videćeš za sve kako ćeš da prođeš. Ostavio si ženu zbog k*rve a onda si otišao kod ove k*rvetine! Bio si sa mnom samo zbog s*ksa - vikala je Maja.
Tako je budaletino jedna klošarko i budalo, samo se j*beš u u sve rupe koje imaš! Bio sam sa tobom samo zbog s*ksa i tako je, a po to sve dolazi samo ona a posle me štipa i grebe imam ožiljke po sebi - dodao je Janjuš.
Šta on nju ima da grli, kada je u vezi sa mnom - rekla je Maja.
Ja imam pravo da grlim koga hoću, i nastaviću jer nismo od juče u vezi i sada ću ja njoj sve da uništim i da udaram nisko kao što je ona mene - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga