AKTUELNO

Počelo je!

Zadrugari biraju ko je u Beloj kući bezobziran, a evo kako je na samom početku sastanka za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svima, ja ću da navedem Necu koji nema osećaja za druge ljude i da je bezobziran. Druga osoba je Brendon, jer malo je takav i misli samo na sebe i u kuhinji i treća osoba je Tara koje je bahata - rekla je Ana.
Neca mi je bezobziran, ima momente kada je okej, ali ima i kada podivlja! Druge dve su Anja i Cvele, i sinoć smo u pabu rekli sve, jako smešno zvuči da neko nekome broji zalogaje, a sinoć je bilo to da smo imali 25 palačinki i teglu džema, a neke su trebale da idu dalje do nekih zadrugara. Nije poenta u količini, nego da svi moramo da podelimo, kao i što se tiče higijene i neke sitnice - rekla je Kristina.
Prvi je Brendon, i vrati mi šolju i ne poštuje nikoga i svuda upada kad hoće i uzima mi šolju pa je ostavi prljavu. Druga osoba, me navela bih Moniku, jer tamo iza mog kreveta ona ostavlja stvari, a ne pita, Mina isto koja ima crtku kao Bendon koja upada kako gde hoće - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i Tara su prvi, navodite Anju i Cveleta i palačinke dajte molim vas! i treća osoba neka bude Brendon, a tara i Flip su bezobzirni prema ovoj kući spavaju i lome sve, on stalno ometa emisije i svašta nešto - rekla je Mina.
Prva osoba je Sanja zbog ličnih stvari, neću da pominjem sve jer mi je mučno. Druga osoba, i lično i ovako što je nesvakidanšnje, ali da se osvrnem na Brendona on je sada super u odnosu na pre! A druga osoba je Monika Horvat i Filip Car oni su katastrofa, posebno Monika za koju nemam šta da kažem, ona je najgora, ona je dno dna, a hoće da bude neka klasa - rekla je Matora.

Jovanu su prekinuli Stefan Karić i Branislav Radonjić koji su se posvađali zbog Jovane Ljubisavljević.

Smiri devojku, i ponašaj se jer ja sam i Brenda i Džoker- rekao je Brendon.
Smiri se ti si ku*ac na biciklu, budačlo jedan moraš da menjaš perike da bi te videli, s*reš po dvorištu i gadan si - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga