AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počela "Igra istine", a zadrugari su prvo pitanje postavili za Anu Bulatović:"Ponedeljak pretres, tema Kristijan i Kristina, Ana će da me ispravi, da se jedan osoba obratila drugoj kako im je neka tema glupa, a druga ženska tema je rekla bitno je da imaš temu, a ova je potvrdila. Pitam Anu koje su to sve osobe?"

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra i Kristina su sedele i pričale o rijalitiju, i Kristine je rekla Aleksandri kako će da bude popularna nakon izlaska ona je potvrdila! - rekla je Ana.
Ja sam čula u pabu kako je Aleks par puta pitala kakva će da bude napolju i koja li že da bude, a ja sam rekal da ona ima taj interese i osećanja prema Janjušu nije imala, ali prema Filipu jeste. Ja sam zato pomislila da joj je to bitno i komentarisala sam - rekle je Kristina.
Nas dve smo sedele i ja sam se žalila kako ne znam šta ću, a ona mi je rekla kako će biti lakše kada izađem i kako ću biti popularnija! Kada je ona meni to rekla, onda smo pričale o odnosu Kristina Krsitijan, i ja sam rekla kako ona ispada kao da se zaljubila i tada sam je pitala da li oseća ona nešto, jer ne može tako da se ponaša ako ništa ne osećaš i ona je rekla kao ne zna, ali sma joj rekla da je razumem - rekla je Aleksandra.
Ako ona misli da će zbog svega biti popularnija, ona sve to ciljano radi - rekao je Karić.
Ako si toi psole svega prošla sve ono, kako će ona da prođe jer radi gore stvari od tebe! - dobacila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je sve ono, ali Kristijan se sprda i mislim da se on nije zaljubio, ali tu ima nešto jer su stalno zajedno a on ima dovoljno godina kao i ona i znaju šta rade! - vikala je Aleksandra.
Ja mislim da imaš neki stav oko popularnosti, i zato sve tako radiš - rekla je Ana Kristini.
Ja sam htela da idem kući posle onoga sa Filipom, ali sma skontala da ne trebam to da radim i ovo sa Kristijanom je samo druženje, a vi možete da mislite šta hoćete - rekla je Kristina.
Samo trebate da znate da vam takva popularnost ne treba! - odbrusila je Ana.
Ti ćeš meni nešto da kažeš bila si sa oženjenim, i išla kod njega - provocirala je Aleksandra.
Ni ja se nisam j*bala sa kim sam stigla i išla od jednog do drugog - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga