AKTUELNO

Počelo je žestoko!

Upravo su počele nominacije, a Ermina Pašović prva je večeras birala između Filipa Cara i Milice Kemez:

O Filipu nemam više šta da kažem, drag mi je. Milicu Kemez sam upoznala prošle sezone, više puta me je prodala i zabila nož u leđa, očigledno je se treba čuvati, to se nastavilo i van, zato sam ušla neprijateljski nastrojena. Njeno svako izlaganje počinje sa "Vi mene mrzite, oni su gori", uvek poređenje sa drugim, nikad ona ništa nije uradila, ona nikad ništa nije, uvek stvara neku paralelu, ima neku kvarnu crtu u sebi. Ja sam počela i da sumnjam u njenu stranu priču. Bora nije zlatan prema njoj, ali on je njen izbor i ona mu se stalno vraća. Mislim da ima ozbiljan psihički problem. Isto je uradila sad Aleksandri, što je Aleksandra njoj, od Milice Kemez više ništa ne očekujem, jer znam da je i na rođenu sestru ljubomorna. Šaljem nju u izolaciju - odlučila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih te zamolila da moju sestru ne uzimaš u usta, ne dozvoljavam to! Boleština je da ja budem ljubomorna na sestru - rekla je Milica.
Ti si bolesna što si ljubomorna. Milica je izjavila da će jedino mene tužiti, zato što sam rekla da se bavila prostituacijom, neka me slobodno tuži, to je sve van. Ja sam pretrpela nasilje, osamnaest godina sam trpela nasilje, eto. Ja ću je onda trpeti za pretrpljeni strah! - nastavila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga