AKTUELNO

Počelo je!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Marka Janjuševića:"Da li ti je žao što se nisi smuvao u hotelu sa Aleks?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi žao, rekao sam da mi je žao što smo se uopšte poljubili i što smo naš odnos tako završili nakon tri dana. Kada smo počeli da se družimo ja se njoj nisam sviđao i nije ništa tada bilo. Družili smo se Mina ja i ona i tačno je to trajalo tri i po meseca, a ja sam primetio nakon par nekih scena i ustao sam i rekao - rekao je Janjuš.
Šta te briga za Maju, ne daj na sebe i nemoj da te Maja ponižava? - pitanje za Aleks.
Nisam trebala da uđem u vezu sa njim i ono sa Čorbom, jer me svi napadaju i pričaju mi neke stvari, a Maju ni ne slušam jer ona govori o sebi i mene vređa a ja nju ne! Ja se odvratno osećam i sedim kao utvara neka i imam osećaj da sam najgora i da me niko ne voli - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je u pravu kada kaže da Aleks ne zan da se izrazi, kriva je za ulazak u vezu, ali ne sme da dozvoli da je iko vređa ma koliko bio u pravu! - rekla je Sandra.
Rekla sam ti sve šta sam imala i vređam te, a ti si devojka sa magistrale, a zna se ko sam ja! - vikala je Maja.
Majo, ti imaš ku*vinske poteze, ti si razdvojila čoveka od žene i deteta nisam ja i nisam kao ti imala odnose ovde - rekla je Aleksandra.
Aleksandra, nemoj da praviš sebe žrtvom, a ti Majo što Taru nisi zalepila salatom, ne smeš jer znaš šta sledi! - vikala je Ermina.
Devojka nema dva grama mozga, kao tele je neko i ona je meni smešna. Ja sve što i kažem ja mislim, ali preteram! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga