AKTUELNO

Ermina ga je mnogo razočarala.

Ivana Krunić noćas je pričala sa Erminom Pašović kojoj je obećala da će se udaljiti od Baneta, a zatim je pevačica o svemu razgovarala sa Čolakom. Ivana je pred zoru odlučila da komunicira i sa Gagijem Đoganijem. Tema njihovog razgovora bila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u šoku, ne zbog mene kao mene, nego zbog moje porodice. Nema veze. Idemo dalje. Što se tiče mene, ona je sa mnom završila. Niko mi nije ovo uradio u životu. Da mi proda prijateljstvo... Imao sam poverenja u nju. Hajde što je iznela istinu, nego je sve prevrnula. Lagala je da bi njemu (Banetu) bila lojalna - započeo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

A nije morala - rekla je Ivana.
Izgubila je prijatelja. Mogla je mene, kao prijatelja, da ima za ceo život. Nisam je znao ovakvu. Mnogo sam je voleo. Zato sam joj ja sve rekao za Lunu, pa me ispitivala stalno... Ja sam njoj rekao da mi Luna nedostaje. Ona je ovde sve preokrenula. To me je zabolelo - nastavio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da okreće samo Banetove reči. Čudna su mi ta izvinjenja, a onda sa strane posle čujem da me ogovara i da priča ružne stvari. Ja znam da kada mi okrene leđa, ona drugačije misli. Meni je haos u glavi. Ne znam gde se nalazim - izjavila je Krunićeva.
Ona je sklona tome. Ono što ona priča, preokreće sve u kontekstu da te povredi - dodao je Gagi.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'