AKTUELNO

Ana ga tešila sve vreme.

David Dragojević je tokom večeri dobio mogućnost da razgovara sa svojom majkom Biljanom o njegovoj vezi sa Anom Korać. Ishod njihovog razgovora nije bio onakav kakav je on zamišljao.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Davidova majka je istakla da ne podržava njegovu vezu sa Anom i da ne želi da je upozna. Ove reči su potpuno obeshrabrile Dragojevića da je čak i zaplakao. Cele noći ovaj zadrugar je bio neraspoložen, dok ga je Ana tešila.

Sa jedne strane si ti kriv što si dopustio da takva osoba ulazi u tvoj život. Šta ti treba da budeš kući da budeš vezan za radijator i ne ideš nigde. Izađi, pričaj sa njima i vidi šta je problem - tešila je Ana Davida.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari koji su videli tako neutešnog Davida, počeli su da prilaze i da mu daju savete, a on im je priznao šta ga najviše zabolelo tokom razgovora sa majkom.

Tvoja majka gleda Aleksandru kao svoju ćerku, ona ne može da prizna sebi da si ti nju ostavio. Aleksandra je patološki bolesna i misli da ćeš ti da joj se vratiš - pričao je Lazar Jeremić.
Mene boli kako se moja majka ponela. Mene ceo j*beni život neko vuče unazad. Niko me ne podržava. Kada god napravim neki prostor, mene neko koči - žalio se David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Višnja UŠLA u Belu kuću, njih dvojica je dočekali raširenih ruku, a sa ove dve zadrugarke se JEDVA POZDRAVILA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'