AKTUELNO

Razočarala ga!

Gagi Đogani tokom ove noći zajedno sa Marijom Kulić komentarisao je Erminu Pašović. Mnogi ukućani smatraju da je Ermina u "Zadrugu" ušla zbog Gagija, a ne zbog Baneta Čolaka. Đogani je priznao pred kamerama kako se u spoljnjem svetu ljubio sa Erminom na jednom parkingu, a onda je govorio i kako je maštao da imaju sajber s*ks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je sve to negirala i u više navrata govorila kako je bila fan Gagijeve ćerke Lune Đogani koju je, kako tvrdi, podržavala tokom prve i druge sezone "Zadruge".

Ona je došla i kaže: "Hoću da ti kažem nešto", ja sam rekao samo: "Zaobiđi me". Ništa više. Malo sam bolje razmislio i bolje da ja nju stavim sa strane i da joj dam do znanja da ne može da mi se približi. Misliš da ja ne bih mogao da uhvatim ovde i preokrenem priču da mi se sviđa? Misliš da ja to ne bih mogao da uradim? To bi haos bio - rekao je Đogani i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tvrdoglava mnogo, meni takva devojka ne treba. Upala u laži i šta će? Sve bi bilo drugačije, samo da je bila iskrena i da nije iznela onaj prljavi veš. Ona je mene ispitivala. Sve bi bilo drugačije. Ona je ljuta i sada mora nekoga da okrivi i hajde da udari po meni - pričao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'