AKTUELNO

Gagi i Ermina u ženstokom klinču!

Veliki haos nastao je na imanju u Šimanocima kada je Gagi Đogani otkrio detalje sajber veze sa Erminom Pašović.

Nakon što je Bane Čolak već spakovao svoje stvari rešen da se udalji od Pašovićeve, zadrugarka je rešila da otkrije nove detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, kada sam se sa Gagijem upoznala, to je sve bilo sprdnja. Ispričao mi je svoju životnu priču, ja sam mu pričala o bivšem braku. Moj brak je bio vrlo specifičan, ja sam mu rekla da, ako ikada nađem nekoga, da bih volela da imam svadbu po običajima, ako budem imala ćerku, da bi volela da se zove Esma. On je rekao da je propustio mnogo i da bi voleo da ima još jedno dete. Kroz zaj*banciju sam mu rekla da, ako želi dete, da mora da nuči naše verske običaje, ali sve u šali. Nisam se nadala da će on ozbiljno to da shvati - pričala je Ermina.
Nateran sam da ovo kažem, nisam ni želeo ovo da pričam. Nadam se da će nakon sve moje priče shvatiti sa kime ima posla. Što se tebe tiče, ti možeš da je voliš koliko hoćeš. Nikada se ne kunem u decu, izvini Luna što ovo moram da kažem, ali zaista moram da se zakunem zbog ove žene ovde. Bili smo zajedno, pričali smo o braku i deci. Nismo se j*bali, u usta smo se poljubili - rekao je Gagi, dok je Lepi Mića dodao da se to onda ne može smatrati vezom.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li je Gagi i dalje zaljubljen u Erminu, povela se žučna polemika.

On namerno sve priča i sabotira zato što želi da nas razdvoji. Govorio je da je Bane konj! - pričala je Ermina.
Ne mogu da budem zaljubljen, imam već devojku napolju i sa njom sam. Svoju devojku sam upoznao na žurki u "Zadruzi 2", od tada smo zajedno - rekao je Gagi.
Ti imaš devojku od završetka druge sezone, to je tačno, a u avgustu si mi rekao da me voliš - objasnila je Ermina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Š.

#Ermina Pašović i Bane Čolak

'