AKTUELNO

Iako ga mnogo voli, morala je da prizna i sebi i ostalima šta joj smeta.

Naredno pitanje sedme sile u emisiji ,,Pitanje novinara" bilo je za Lunu Đogani. Naime, novinare je zanimalo da Đoganijeva prokomentariše da li se ikada zapitala šta to spaja njenog dečka Marka Miljkovića i Branislava Radonića Brendona, zbog kog su imali mnogo svađa poslednjih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Meni jedino što u tom odnosu nije jasno jeste što Marko ima toliku potrebu da njega štiti. Ja sam ga pitala da li je to tako jer ga cela kuća napada. Ne ide mi u glavu da toliko opravdanja imaš za neku osobu koja mene napada. Mislim da Brendon ima neke emocije prema Marku, koje ja vidim. To nije ljubomora, ali ja nikada ne bih dozvolila mom drugu da napada mog dečka ispred mene, kakav god da je. Videla sam neke sitnice od strane njega. On kaže da nije reagovao - odgovorila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam emocije, nije da mi smeta ovo što Luna pakuje, nego mi je malo iritantno, ne volim da se time bavi. Mislim da kvari nešto, što ne bi trebalo da kvari. Ona je ta kojoj smetam ja - dodao je Brendon.

PROČITAJTE JOŠ: ON TI JE MNOGO DRAG I MENE NE POŠTUJE! Luna i Marko ponovo zaratili zbog Brendona, a onda je Đoganijeva rekla šta je NAJVEĆI PROBLEM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'