AKTUELNO

Među 120 nominovanih za prestižno MAC priznanje našla se mlada i sve popularnija pevačica Angellina, koja je svojim originalnim pesmama i prepoznatljivom bojom glasa uspela da osvoji publiku.

Još malo vremena je ostalo do druge dodele nagrada Music Awards Ceremony, koja se 7. januara održava u beogradskoj “Štark” areni. Najveću regionalnu ceremoniju publika u Srbiji moći će da prati na najgledanijoj komercijalnoj televiziji sa početkom u 19:30 časova.

Program MAC 2020 počeće izveštajem sa crvenog tepiha, gde će program voditi poznata TV lica Nikolina Pišek, Tamara Paunović i Boško Jakovljević, dok će centralnu ceremoniju od 21 čas voditi Galeb Nikačević iz Srbije, Tamara Todevska iz Makedonije i Ana Radišić iz Hrvatske.

Među 120 nominovanih za prestižno MAC priznanje našla se mlada i sve popularnija pevačica Angellina, koja je svojim originalnim pesmama i prepoznatljivom bojom glasa uspela da osvoji publiku. Angellina je nominovana u kategoriji “Novi izvođač” sa pesmom “Pile moje”, koja je sasvim sigurno obeležila prošlo leto. Ona je oduševljena što je deo MAC 2020 dodele nagrada, jer smatra da je ovo događaj na svetskom nivou.

Foto: Pink.rs

- MAC mi se veoma dopada jer je to konačno nešto svetsko, a naše, potpuno nova manifestacija koja okuplja različite umetnike i žanrove na jednom mestu. Na taj način možemo da vidimo celu regionalnu scenu na jednom mestu. Meni je to svetska priča i podržavam je maksimalno. MAC je nesto neverovatno što nam se dogodilo i trebalo je i ranije da se desi – rekla je Angellina i dodala:

- Biti deo takvog događaja je nešto stvarno neverovatno. Uvek imam tremu pred stakve događaje, ne dešava se to svaki dan.

Angellina je ekskluzivno gostujući u “Novom jutru” otkrila da će nastupati na MAC 2020, što je za nju velika čast ali i odgovornost.

- Skoro sam saznala da ću imati nastup u jednom delu ceremonije. Videćemo kako će biti, ja ću dati sve od sebe da ispadne najbolje moguće. “Pile moje” ću pevati sigurno, ali će biti još dve pesme – najavila je Angellina nastup.

Foto: Pink.rs

Pored Angelline, u kategoriji “Novi izvođač” nominovano je još dosta izvođača – Breskvica, Zoi, Choda, Tozla, Teya Dora, Stefan Janković Janko, Nera Mamić, Luna Đogani, Lorena Bućan, Hana Mašić, Dina Leško, Daka i Lui Vejn, D mol i Bruhuuhu. Iako su joj u neku ruku konkurencija, Angellina je srećna što je prošla godina donela toliko mladih ljudi na javnoj sceni.

- Nadam se pobedi, ali ko god da pobedi, biće mi drago. Najsličniji umetnik meni u regionu je Klinac, zato što sam piše svoje pesme, kao i ja – rekla je Angellina.

Kako će izgledati Angellinin performans, ali i da li će zvanično postati najbolji novi izvođač, saznaćete ako u ponedeljak 27. januara od 19:30 časova budete uz direktan prenos ceremonije MAC 2020 na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Anđela Vujović | Angellina

'