AKTUELNO

Popularni reper jedan je od 120 izvođača koji su nominovani za prestižno MAC priznanje.

Druga dodela nagrada Music Awards Ceremony, biće održana 27. januara u beogradskoj “Štark” areni pod nazivom Bioxgn MAC 2020, a muzički događaj koji je obeležio prošlu godinu biće emitovan na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink, sa početkom u 19:30 časova. Ove godine, broj izvođača koji će nastupiti na spektakularnoj ceremoniji MAC 2020, je znatno veći, te će publika u “Štark” areni, ali I uživo na TV Pink moži da prati nastupe najvećih regionalnih zvezda poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Senide, Bube Korelija i Jala Brata, Kaliopi i mnogih drugih.

Foto: MAC/(Skymusic)

Jedan od nominovanih izvođača je i Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, čije su pesme postale pravi hitovi među publikom i broje milionske preglede na Jutjubu. Gazda Paja je prošle godine čak i nastupao na MAC dodeli nagrada, a ove godine nominovan je u dve kategorije.

Naime, za Gazda Paju možete glasati u kategoriji “Muzički video”, gde je nominovan spot za njegovu duetsku pesmu sa Eminom Jahović “Exploziv” koja ima skoro osam miliona pregleda. Mladi reper i tekstopisac nominovan je i u kategoriji “Trap kolaboracija” – odnosno duet “Lajk” sa Jelenom Karleušom i duet “Za jednu noć” koji je uradio sa makedonskom trep grupom “2Bona”.

Foto: TV Pink Printscreen/Novo jutro

Tim povodom, Gazda Paja je gostovao u najgledanijem jutarnjem programu komercijalnih televizija “Novo jutro”, kada je iskoristio priliku da najavi MAC 2020 i pozove sve gledaoce da glasaju za njega u ove dve kategorije.

Eto MAC 2020 će se održati 27. Januara, a ja sam nominovan u dve kategorije, tako da dođite, glasajte. Glasa se na zvaničnom sajtu MAC 2020, samo ukucajte ime izvođača za kog želite da glasate, u ovom slučaju za mene. To jeste najveći spektakl u regionu, zato što podeća na neke velike MTV događaje, te zapadne gala događaje, i okuplja najveće regionalne zvezde. Mislim da će ovog puta scenografija biti na još većem nivou. Baš mi je drago da imamo takav događaj na svetskom nivou, a ovde na Balkanu – rekao je Gazda Paja.

Foto: TV Pink Printscreen/Novo jutro

U susret MAC 2020, Gazda Paja je objavio još jedan duet koji je postigao veliki uspeh – u pitanju je saradnja sa popularnim sastavom “THC la Familija” i pesma “Auslander”, posvećena svim ljudima sa Balkana koji su otišli u dijasporu.

Kao i za sve pesme, ja sam radio tekst, a drugu strofu je radila “THC la Familija”, koja ispala fenomenalno. Uradili smo spot koji za tri nedelje ima več šest miliona pregleda, bez nekog velikog marketinga i pompe pesma došla je do slušalaca. Ovo je malo angažovanija priča za naše ljude koji su u dijaspori i eto, napisali smo jednu priču o njima. A tiče se i nas, pošto idemo u dijasporu da nastupamo, kao da smo i mi malo “auslenderi”, što znači stranac na nemačkom jeziku – objasnio je popularni reper.

Zajedno sa Gazda Pajom, za MAC 2020 nominovano je 120 izvođača u 18 kategorija, a ko će osvojiti ovo prestižno priznanje, saznaćete 27. januara od 19:30 časova, kada počinje emitovanje ceremonije na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Gazda Paja

#MAC

#Music Awards Ceremony

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#RTV Pink

#Reper

#Televizija Pink

'