AKTUELNO

Popnite se uz Pink 2 na 8000 metara nadmorske visinegde je temperatura 40 stepeni ispod nule

Akciona filmska avantura "Beli ambis" (eng. "Vertical Limit") iz 2000. godine, u režiji Martina Kembela, gledaoci će gledati večeras od 20 časova na kanalu Pink 2. Film prati grupu iskusnih alpinista na 8000 metara nadmorske visine, gde na 40 stepeni ispod nule za samo 24 sata pokušavaju da prežive. Priroda će odlučiti koja je cena preživljavanja.

Foto: www.imdb.com

Glavni junak Piter (Kris O’Donel) se pridružuje alpinističkoj ekspediciji u pokušaju osvajanja K2, po visini drugog, ali najopasnijeg planinskog vrha na svetu, koji se nalazi na granici Pakistana i Kine.

Foto: www.imdb.com

Neočekivano, Piter susreće En (Robin Tani), rođenu sestru, takođe poznatu alpinistkinju, koju nije video tri godine, otkako im je otac stradao. En nikada nije oprostila Piteru sudbonosnu odluku tokom jedne ekspedicije koju je doneo u deliću sekunde – spasao je nju i sebe, ali na račun očevog života. Ipak, ni nju to nije pokolebalo, te je nastavila porodičnu tradiciju i smelo krenula sa grupom alpinista na još jedan uspon, osvajanje najopasnijeg vrha na svetu, K2.

Rasplet filma počinje kada stravična snežna oluja odnese živote nekoliko članova ekipe, dok En, sa dvojicom kolega, ostaje zarobljena na planini, potpuno odsečena od sveta, sa minimalnim šansama da preživi. Zato je Piter prinuđen da brzo razradi strategiju kako da u što kraćem vremenu dođe do sestre i ponovo joj spasi život u praktično nedostupnom delu planine.

Foto: www.imdb.com

U ostalim ulogama gledaćete Stjuarta Vilsona, Skota Glena, Bila Pekstona, Temuera Morisona, Bena Mendelsona i Izabelu Skorupko

Foto: www.imdb.com

Ne propustite uzbudljivu avanturu "Beli ambis" večeras od 20 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Vertical Limit

'